Find your perfect place in my space!

“Plimbarea de seara” #Cluj

“Plimbarea de seara” #Cluj

“Plimbarile de seara” in Cluj si peste tot  pentru o minte sanatoasa si mai mult decat atat pentru o “tara sanatoasa”!

Sa nu uitam acasa urmatoarele lucruri cand iesim:

 1. Nu iti uita bunul simt acasa.
 2. Fii pasnic.
 3. Ajuta daca cineva din jurul tau are nevoie de ceva.
 4. Nu te lasa influentat de cei care ar vrea sa te induca in eroare din site-uri care apar peste noapte sau la televiziunile care dezinformeaza.
 5. Fii informat.
 6. Informeaza-i corect si pe cei din jurul tau.
 7. Nu instiga la certuri si neintelegeri indiferent de cat de furios esti.

Ia autobus-ul sau troleibuzul ca sa ajungi in Piata Unirii din Cluj-Napoca cat mai repede tu si prietenii tai si de acolo o sa ne plimbam cat se poate de pasnic.

Iar pentru voi dragile mele, daca intr-o postare trecuta am scris despre  cum sa fii chic iarna  si totusi sa ne si protejam impotriva frigului, azi nu vreau sa discutam despre fashion in mod  special, ci vreau sa vorbim despre cum sa facem layering ca sa rezistam cat mai mult timp afara.

 • Cand ne alegem perechea de jeans, inainte sa o imbracam putem alege o pereche de colanti pe care sa o purtam sub jeansi ca sa ne tina de cald
 • Inainte sa ne luam puloverul gros favorit, ne luam un maiou de corp, iar peste maiou inca o bluza de corp in asa fel incat sa ne tina cat se poate de cald la spate si in final luam  peste bluza groasa.
 • Daca nu esti o persoana care sa poarte caciula iti sugerez sa iti asezifularul lung de la gast si in julul cefei si al capului ca sa nu racesti daca nu ai caciula. Eu asa fac mereu ca s afac fata frigului in timpul iernii.
 • Paltonul gros este aliatul nostru, dar inca un fctor important este sa avem sotese foarte groase in picioare si bocanci sau cizme cu talpa groasa ca sa nu ne ia frigul la picioare.
 • Ultimul lucru, dar nu cel  din urma, este sa nu iti uiti manusile acasa. Sunt foarte importante pentru a rezista frigului.

Asa am facut eu azi noapte  si nu mi-a fost frig deloc, deci rezistam cat mai mult.

Acum ca am discutat despre cum sa facem layering si eventual sa fim  si fashion daca ne dorim asta in mod special mai avem de discutat despre ceva mult mai important decat cum sa aratam in serile ce urmeaza.

Nu conteaza atat de mult sa fim fashion, ci sa fim acolo pentru tara noastra!

Ne imbracam bine si nu stam in casa! Ne vedem la “Plimbarea de seara”.

 

 

 Leave a Reply