Lifestyle

7 lucruri esentiale invatate de la mama

 

 Daca inca nu ai imaginea bine intiparita in minte a femeii puternice, cu clasa si care stie mereu ce vrea, ce sa spuna si ce sa faca, atunci uita-te catre mama ta, caci este o reala  sursa de inspiratie si de dragoste neconditionata pentru noi toti in tot ceea ce facem si ce  spunem.

 

  • Sa daruiesti neconditionat si sa fii tu om bun chiar daca restul se mai prefac uneori, tu mergi inainte.

 

  • Sa invat mereu, sa stiu de toate si sa iau atitidine ca sa schimbam ceva in lumea asta. – exact asa spune mereu.

 

  • Despre sinceritate, corectitudine si onestitate am invatat de la ea. Cand te intreaba ceva nu poti sa-i spui omului decat ceea ce este si cum este realitatea.

 

  • Mi-a insuflat ca legaturile dintre oameni si prieteniile trebuie pastrate peste ani si ani.  Si chiar daca cineva nu te suna mereu tu sa dai un semn de viata pentru ca asa e frumos si pentru ca o sa te bucuri ca nu ai renuntat asa usor la acei oameni care merita atentia ta.

 

  • Despre simplitate, bun gust si eleganta si putina sare si putin piper sau cum sa aleg  intotdeauna calitatea si nu catitatea.

 

  • Orice gest pe cat e de mic pe atat e de important, conteaza mereu mai ales atunci cand nu te astepti.

 

  • Sa nu renunti niciodata la ceea ce faci sau la pasii care te duc catre visul tau si sa pui in aplicare orice idee si care te duce mai aproape de el. (partea cu “sa pui in aplicare” o spune mereu)

Merge in stanga si in dreapta, pleaca in oras cu treburi, vine, mai aranjeaza cate ceva, in cateva minute mancarea e gata, a pregatit deja totul prin casa si parca toate astea le-a facut intr-o secunda. “Cum reuseste de fiecare data?” este intrebare care sta pe buzele noastre mereu.

Cum iti alunga o raceala cat ai clipi numai ea stie, despre cum stie intotdeauna ca nu ai mancat desi i-ai spus de cateva ori ca ai mancat doar ca sa nu isi faca griji, despre cum te bombardeaza cu telefoane si intrebari zilnic sa vada daca esti ok, dar nu poti sa te superi pentru ca e mama. Cum inventa mereu cate o reteta doar ca mancarea sa para mai atractiva, sau cum scoate orice fel de pata de pe haine – toate acestea intra in fisa postului de super-puteri ale mamelor.  Pentru asta si nu numai trebuie sa le pretuim mereu si mereu si mereu.

De cand am crescut cred ca am invatat multe una de  la asta si nu stiu care de la care a invatat despre fashion, cert e ca ne distram de minune in cabinele de proba cand mergem la cumparaturi, chiar daca in general este partea serioasa a familiei.

Iar in final daca tot am pomenit de familie, am invatat de la ai mei despre omenie  si despre cum sa ajuti pe oricine, iar daca cineva iti spune “ca persoana X te ia de fraier doar ca sa  il ajuti” tu sa o faci oricum pentru ca binele mereu se intoarce spre  tine inzecit sau insutit.

La multi ani mamelor si  femeilor cu tot dragul si aprecierea mea!!!!

 

Nu uita ca ne vedem si pe Instagram @biancavasut si pe pagina de FB a blogului @BVSblog.

 

 

Lasă un răspuns