Beauty, Outfits

Albastrul culoarea anului 2020 in ton cu machiajul nude versatil

Albastrul este culoarea anului 2020.

Potrivit Pantone culoarea anului 2020 este albastrul clasic. Pantone Color Institute sunt cei care selecteaza in fiecare an culoarea vedeta. Aceasta culoare aleasa din urma, da startul trend-urilor din moda, design interior, design grafic.

Albastrul clasic, a fost selectat datorita simplitatii, dar si a calmitatii pe care o transmite. Cei de la Institutul Pantone au mentionat ca: Trecem printr-o perioada in care avem nevoie de incredere si de sentimentul de siguranta.

Acestea fiind spuse, nu mai incape indoiala de ce albastrul va fi prezent peste tot anul viitor. Este prezent si in garderoba mea cum nu a fost niciodata. Insa imi transmite o stare de bine si de caldura, asa ca este binevenita o pata de culoare albastra. Mai ales ca este si o noutate in dulapul meu. Intreaga tinuta este Bonprix si este una extrem de confortabila.

Cu puloverul albastru in centrul atentiei, tinuta aceasta mai are si o noutate. Boneta sau basca este una dintre cele mai purtate piese din acest sezon. Nu ma pot dezlipi de aceasta basca pe care o consider o noua piesa cheie pe care oricine trebuie sa o aiba. Se numara printre trend-urile HOT din acest sezon.

Machiajul nude versatil

Daca vorbim de trend-uri noi si culori, nu puteam sa nu includ aici si machiajul. De ceva timp folosesc paleta de la Catrice Cosmetics pentru fiecare machiaj pe care il construiesc. Fie ca e de zi sau de seara, paleta ma ajuta prin culorile de nude pe care le are sa aplic atat un machiaj discret cat si un ombre clasic.

De jumatate de am am descoperit brand-ul Catrice Cosmetics pe notino.ro si de atunci tot mai multe produse imi comand. Nu am gasit in alta parte acest brand si nici in magazinele fizice din Cluj sau in apropiere.

De aceea, va propun o idee de cadou pe care o puteti face pentru iubita, sora, prietena sau pentru o persoana care adora sa se machieze dar vrea ceva discret. Sigur o sa se bucure de orice machiaj primit mai ales daca produsele nu se gasesc atat de usor. Ahh, sa nu mai vorbim ca toate produsele au preturi mega bune. Chiar socant de bune. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca aceasta paleta a fost 26 de lei. Sigur o sa va avantajeze bugetul si o sa mai puteti cumpara si alte cadouri pentru EA.

Simplitatea albastrului si in acelasi timp si complexitatea lui, se potriveste perfect cu orice machiaj in tonuri nude. Tonurile discrete si placute fac ca acestea sa avantajeze pe oricine.

 

Am purtat tinuta si accesorii de la Bonprix botine Stradivarius.
Multumiri speciale pentru poze Stefana Palade/ Lensis Photography

Lasă un răspuns