Outfits

Back in time

DSC_0019

Ce facem atunci cand avem in garderoba haine care s-au invechit? Pai cum ce facem?
Reinventam tinute si alaturam articolele vechi cu cele recent achizitionate, asta facem!

Tin foarte mult la hainele mele si niciodata nu mi-am cumparat o haina pe care sa o port un sezon si apoi sa o arunc. Intotdeauna ma gandesc cum as putea sa folosesc tot ce imi cumpar de-a lungul timpului astfel incat sa imi fie de folos acea haina pret de cateva sezoane.

Dorinta mea cea mai mare a fost, este si va fi intotdeauna sa am o tinuta compusa si diferite articole, noi sau vechi care sa dea impresia intotdeauna de ceva #fresh si nou datorita combinatiilor facute.

Azi avem in prim-plan o pereche de pantaloni pe care ii am de multi ani si pe care de multe ori am vrut sa-i supun unor transformari, insa de fiecare data m-am razgandit si bine am facut. Imi reorganizam hainele in dulap si in momentul cand i-am regasit am stiut clar ca o sa fie prezenti intr-unul din articolele de pe #BVS.

Locatia si povestea mi-a venit in minte automat cand am ales tema articolului unde am combinat vechiul cu noul pentru a rezulta prezentul.

DSC_0008

DSC_0023

DSC_0040

DSC_0006

DSC_0009

DSC_0028

DSC_0036

De-a lungul timpului am ajuns la concluzia ca trebuie sa iubesti hainele ca apoi ele sa te iubeasca pe tine. Trebuie sa le studiezi si sa iti dai seama ce piesa vestimentara te avantajeaza si ce nu, ce culori iti lumineaza chipul si ce culori te dezavantajeaza, materialele folosite sunt importante pentru ca acestea iti ridica sau iti plaseaza tinuta unde nu ti-ai dori si nu in ultimul rand ai grija la marimile pe care le alegi.
Cand iti vei da seama de toate aceste lucruri vei constientiza ca nu trebuie sa tii cont mereu de tendinte pentru a purta ceva, ci pentru ca iubesti hainele si iubesti sa le porti mai mult de un sezon.

alb

Lasă un răspuns