Outfits

Birthday look

dsc_0555

dsc_0545

Coco Chanel spunea ca femeile trebuie sa fie aranjate mereu atunci cand ies din casa pentru ca nu se stie niciodata cand avem intalnire cu destinul si trebuie sa fim frumoase tot timpul si toate acestea din respect pentru propria persoana sau pentru persoanele cu care ne intalnim si locurile pe care le vizitam.

Nu înţeleg cum unele femei ies din casă fără să se aranjeze un pic, fie măcar din politeţe.

Nu ştii niciodată când ai întâlnire cu destinul.

Trebuie să fii cât mai frumoasă la întâlnirea cu destinul. – Coco Chanel

De mica am retinut aceste vorbe  si niciodata nu ieseam din casa cu parul  nepieptanat sau fara sa aplic cel putin un gloss pe buze si asta se intampla nu pentru ca nu ma accept asa cum sunt, ci din politete asa cum spunea Coco Chanel si din respect pentru propria persoana.

Nu stiam niciodata daca “aveam intalnire cu destinul”, insa stiu ca daca avea sa se intample eram cat de cat pregatita.

 

dsc_0575

dsc_0564

dsc_0510

Si daca am pomenit de acest “destin” in care nu stiu daca voi credeti, insa eu cred in el si mai cred ca lucrurile se intampla cu un motiv, si de data aceasta cred ca “el mi-a dat intalnire”, daca se poate spune asa, pentru cateva momente de rasfat.

In seara de dinainte de ziua mea de nastere, saptamana trecuta, primesc un mesaj de la Iulia  in care imi spunea ca ma invita la o sesiune de machiaj pentru ziua mea. Am fost atat de bucuroasa si de  surprinsa in acelasi timp incat nu am putut sa spun nu (adica ce femeie ar spune nu unui mic rasfat?!).

Dupa toate acestea am inceput sa imi planific ziua si m-am trezit la 7 dimineata ca sa profit cat mai mult de ziua mea de nastere si sa o fac sa fie cat mai lunga si mai frumoasa.  Odata cu planificarea zilei, am inceput si cautarea prin dulap pentru look-ul meu festiv, cauatre care la final s-a dovedit a fi un succes sa aleg un look all black cu accente aurii si burgundy pentru ca a fost matchy-mathcy cu machiajul accesta superb, insa la baza alegerii mele nu a stat altfeva decat brosa recent achizitionata de la H&M.

 

dsc_0556

dsc_0500

dsc_0497

dsc_0540

dsc_0561

Pentru tot restul zilei am ales ca sa “confimentez” putin look-ul cu parul meu super messy pentru a nu fi atat de aranjat totul, iar la finalul zilei, care a fost una foarte lunga, machiajul rezista pentru inca o zi de sarbatorit. La finalul zilei mi-a parut foarte rau cand am ajuns la etapa demachiatului si stiu ca nu stunt singura care trece putin asta cand ai good make-up day. 

 

Pentru ca sa aveti intotdeauna good make-up day ai sa evitati multe neplaceri prin care am trecut si eu cu sesiunile de machiaj in trecut, va recomand cu tot dragul sa o alegeti pe Iulia Madrare pentru toate momente festive si glam la care o sa participati.

 

Multumesc mult pentru rasfat, Iulia, iar voua va multumesc mult inca o data pentru toate mesajele si urarile pe care le-am primit saptamana trecuta!

Va imbratisez cu drag!

love

 

Lasă un răspuns