Events

Cand creativitatea intalneste omul

DSC_0047

Cand eram pe punctul de a tremina scoala generala, imi doream extrem de mult sa ma inscriu la Liceul de Arte din Alba Iulia si apoi sa merg mai departe la facultate la design in Cluj-Napoca, doar ca nu eram hotarata daca la design interior sau design vestimentar.
Intotdeauna am stiut ce imi doream/doresc, asa ca atunci planul acesta parea perfect pana cand am inceput sa vorbesc cu profesorii mei de atunci si mi-am dat seama ca nu am absolut nicio legatura cu desenul si artele plastice chiar daca in mintea mea se formau niste idei care ma provocau si nu ma lasau in pace.

M-am reprofilat rapid ca nu cumva sa am vreo secunda impresia ca nu stiu “pe ce planeta traiesc” si am inceput sa imi valorific tot mai mult deprinderile pe care le aveam si sa imi canalizez atentia pe lucrurile pe care stiam exact ca le stiu si pot face. De aici vine explicatia pe care o am atunci cand vorbesc ca mereu o sa am o atractie aparte pentru design si pentru toate lucrurile hand-made.

DSC_0038

Cand te gandesti cata munca depun toti creatorii pentru a-si finaliza proiectele nu ai cum sa nu le apreciezi munca si creativitatea pentru ca nu oricine poate duce munca la bun sfarsit si nu oricine poate sa se reinventeze.
E extraordinar ce poate face mintea omului si omul cand intalneste creativitatea si design-ul, asa ca era pacat sa nu existe un loc si un event in care sa se intalneasca nenumarati creatori si designeri pentru a-si expune ideile si munca.

DSC_0053

DSC_0020

Am participat intr-unul din weekend-urile trecute la #noapteaalbaacreatorilorsidesignerilordeprodus care e la a 4-a editie, unde au participat artisti vizuali, arhitecti, designeri de produs, creatori de produse unicat si sculptori. A fost o atmosfera extrem de placuta unde am admirat si forografiat munca lor si pot spune ca as purta oricand toate creatiile din pozele din aceasta poastare pentru ca aduc un aer proaspat si diferit fata de tot ce e pe piata in momentul de fata.

Trebuie sa va marturisesc faptul ca ii invidiez intr-un mod frumos pe toti designerii si creatorii de produs care reusesc sa isi puna in aplicare ideile si sa le transforme in lucruri frumoase pentru ca eu de mica cand eram mica imi doream asta.

DSC_0055

DSC_0010

DSC_0014

DSC_0012

DSC_0060

DSC_0022

DSC_0066

DSC_0031

DSC_0030

DSC_0072

DSC_0046

A fost o reala placere sa particip la #blanchenuit din anul acesta si mai ales ca am fost extrem de fericita sa vad ca exista printre noi oameni care isi pun creativitatea la bataie si dau tot ce e mai bun din ei pentru a crea ceva inedit de fiecare data si ca nu se plafoneaza doar la cateva lucruri banale.

Va imbratisez cu drag si va invit sa stati aproape pe #BVS pentru ca ne vedem zilele urmatoare cu noi postari!

alb

Lasă un răspuns