Outfits

Ce vrei sa porti azi – O tinuta boema sau una comoda?

Ce vrei sa porti azi – O tinuta boema sau una comoda?

Se spune ca o femeie este diferita de la o zi la alta in functie de ce poarta. Azi vrei sa fii femme fatale si porti o tinuta all black si ruj rosu, maine porti o tinuta boema cu un roz bombonicesc. Iar cand te saturi de prea mult glam poti alege o tinuta comoda.

Azi avem in vizor doua tinute speciale din noua colectie capsula de vara semnata de Iuliana Pislaru. De cand am cunoscut-o pe Iuliana mi-am dat seama ca ea face haine pentru femeile care vor sa se transpuna intr-o alta lume desi au un job sau program aglomerat in timpul zilei. Pe Iuliana sigur ati mai cunoscut-o din interviul pe care mi l-a acordat, insa daca nu va spun rapid. Este fashion designer cu locatia fix in centrul Clujului, alege materiale extrem de fine si comode, iar croielile ei sunt mereu feminine si usor de purtat.

Ea face haine pentru amazoane. Asa vede ea femeia. Ca o fiinta delicata, care intr-o rochie semnata Iuliana Pislaru, poate muta si muntii din loc.

Pentru cateva ore, m-am transpus intr-o lume boema cu ajutoru Iulianei. Am vazut cum e sa fii parte dintr-un decor magic si sa dormi cu nasul in bujori la propriu. Iar cand te trezesti, ai facut o magie si te schimbi intr-o tinuta comoda cu alte flori langa tine.

Tinuta comoda perfecta pentru vara

 

Pentru ca e vara avem culori tari in cea de-a doua tinuta semnata de Iuliana. Nu doar culoarea m-a atras ci si materialul extraordinar de aerisit. Nu transpiri, nu e strange si nu te incomodeaza. Dar va asigur eu ca aceti acel ceva cu rochia asta. Manecile tip fluture va asigura mobilitate in partea de sus dar si “acel ceva” pentru tinuta. In loc de corgonul acela puteti opta pentru o curea in cazul in care preferati altcevain talie si snteti gata de o plimbare oriunde ati fi.
Si cum spuneam mai sus, m-am trezit din nou cu nasul in flori si m-am sortat cu acest buchet imens de la Floraria The sisters – flower&art studio din Cluj-Napoca.

In concluzie fii cine vrei sa fii si poarta ceea ce te reprezinta. Nimic nu e mai sexy decat o femeie increzatoare care poarta ce simte in fiecare zi si se poarta pe ea cu mandrie!

Am purtat: Doua tinute din noua colectie semnata de Iuliana Pislaru

Locatie: Floriaraia The Sisters – Flower&Art Studio

</a

Lasă un răspuns