Travel

Cetatea Alba Carolina de poveste

frgtd

La multi ani, dragii mei, atat de Sfantul Ioan cat si pentru noul an!
Va doresc din suflet sa va mearga bine pe toate planurile si sa fiti fericiti si impliniti. Sunt sigura ca ati intrat cu bine in noul an si ca v-ati pus dorintele pentru perioada urmatoare, asa ca nu uitati ca totul se va indeplini daca atrageti numai lucrurile pozitive si daca mai contribuiti si voi cu multa determinare si hotarare pentru ca sa devina realitate tot ce va doriti!

Prima noastra intalnire din noul an vine cu o plimbare direct prin Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.
Cand vin aici e un alt anotimp si o alta poveste pe care imi e mai mare dragul sa o “citesc”.


Am imbinat utilul cu placutul si printre alte lucruri pe care trebuia sa le fac am decis ca o plimbare relaxanta nu strica in ultimele zile din 2015. Chiar daca vremea de afara era extrem de friguroasa nu m-am putut plange pentru ca in toata agitatia creata cu ocazia sarbatorilor simteam ca am nevoie de o gura proaspata de aer si la propriu si la figurat.

juyfg

mjn

oiuhjh

Cetatea Bastionara este printre cele mai importante puncte turistice din Transilvania, fiind votata una dintre cele 7 minuni ale Romaniei. Printre acestea se numara: Ansamblul Brâncuşi din Târgu-Jiu, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Iaşiul cultural, Mănăstirile pictate din Bucovina şi Sibiul istoric. Cetatea Alba Carolina are trei sisteme de fortificaţii şi este cea mai impresionantă cetate de acest tip din tot sud-estul Europei cu extrem de multe obiective de vazut.

rtd

ytry

uyg

Sper sa scriem impreuna o poveste frumoasa si pe paginile lui 2016 la fel cum am facut si anul trecut si va multumesc pentru tot!

Stati aproape pentru ca ne vedem in curand cu un outfit post si cu poze proaspat facute fix inainte sa vina zapada.

Multi pupici!

jhvgm

Nu uita de pagina blogului BVS si ca ne putem vedea si pe Instagram @biancasoranav pentru ca eu va astept cu drag!

alb

Lasă un răspuns