Events

Classy evening

IMG_2236

Se spune ca atragi lucrurile care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, asa e si cu persoanele cu care te intalnesti si cu locurile pe care le vizitezi. Nimic nu e intamplator, nici macar lucrurile de care esti preocupat si paisunile pe care le ai.

Este foarte importanta prima impresie oriunde am merge si indiferent daca suntem femei sau barbati, de aceea trebuie sa ne imbracam exact asa cum vrem sa fim tratati.


Stiu ca suna ca un cliseu, insa chiar si modul in care suntem imbracati e o forma de a ne arata manierele.

Cu o tinuta #classy nu puteam sa merg decat la un eveniment pe masura. Intr-unul din weekend-urile trecute am participat la o noua lansare de colectie a brandului Tudor. Personal Tailor din sezonul Toamna/Iarna2015-2016.
Final Cut este o colectie inspirata din cinematografie, unde protagonistii au un ritm de viata alert si nu dispun intotdeauna de timpul necesar pentru a-si construi tinutele, asa ca cei de la #TudorTailor au gandit colectia in asa fel incat piesele sa poata fi schimbate si combinate intre ele pentru a crea cu usurinta noi tinute.

Asta explica de ce termenii #classy si #style sunt la ordinea zilei in universul #TudorTailor si de ce #fashion nu e chiar cel mai important lucru.

IMG_2238

IMG_2243

Indiferent daca alegem o rochie pentru un eveniment important sau un costum, calitatea materialelor este foarte importanta pentru a avea o tinuta impecabila si eleganta.

Stiu ca am mai mentionat de o gramada de ori despre detalii, insa acestea sunt un must
cand vine vorba de styling-ul tinutei. O brosa, o pereche de cercei, sau un inel ales corect automat scot in evidenta tinuta, exact asa e si la barbati cand isi aleg corect batista, cravata, butonii si chiar si o pereche de nasturi metalici fac un costum sa arate impecabil.
A nu se ignora aspectul “ce e prea mult strica” in materie de detalii pentru ca acestea nu fac decat sa incarce aspecul si nu sa il faca mai sofisticat.

IMG_2197

IMG_2206

IMG_2246

IMG_2245

Evenimentul a avut loc la Liberty Technology Park Cluj intr-un decor in acelasi ton cu tema noii colectii
unde au fost prezentate cele mai noi propuneri din acest sezon in materie de costume pentru barbati.

A fost o reala placere sa iau parte la acest eveniment impecabil intr-o atmosfera selecta unde s-a celebrat FINAL CUT marca Tudor. Personal Tailor.
Felicitari organizatorilor pentru ideile de decor si pentru munca depusa in tot ceea ce faceti!

IMG_2241

IMG_2239

IMG_2200

alb

Lasă un răspuns