Outfits

Cuvantul zilei: Prospetime

flori accesorii genti

DSC_0304

Vremea frumoasa, florile, un outfit cu elemente versatile si colorate, sunt componentele unei retete care nu au cum sa nu iti faca ziua mai buna… ah, sa nu uitam de good hair day care completeaza cele amintite mai devreme si care duc catre un singur lucru si anume prospetime.

Iubesc acel sentiment cand e trecerea dintre sezonul rece la cel cald si incepem sa ne reorganizam garderoba si sa incepem sa purtam hainele care nu faceau parte din alegerile noastre din simplul motiv ca nu puteam sa le purtam atunci cand inca temperatuurile erau scazute.

Am ales pantalonii ca element principal pentru aceasta tinuta pentru ca sunt in aceasta nuanta de rosu corai care nu este usor de neglijat, de aceea camasa si sacoul le-am ales in culori mult mai linistite pentru a crea outfit echilibrat din punct de vedere cromatic.

De obicei atunci cand alegem sa purtam o camasa sau orice altceva intr-o culoare mai aprinsa, trebuie sa alegem celelalte elemente ca sa se completeze impreuna si ca creeze un aspect vizual placut, adica o culoare intr-o nuanta aprinsa poate sa fie “stinsa” de o alta nuanta mai putin intensa. Zis si facut. Dupa un timp in care am probat diferite variante alte outfit-ului, am ajuns la varianta finala la care am adaugat cerceii statement cu acele aplicatii foarte elegante si la final am reusit in sfarsit sa nu imi uit bratarile acasa pentru ca de obicei nu prea port bratari in afara de ceas si chiar daca le pregatesc pe masa, plec in graba si uit sa le port.

Buchetul de flori luat de la o doamna de pe strada nu face altceva decat sa accentueze si sa aduca aerul proaspat al tinutei si acea prospetime si vitalitate despre care vorbeam mai sus atunci cand toate lucrurile merg mana in mana.

Fara sa mai adaugam prea multe lucruri, luati-va pantofii stiletto cei mai comozi pe care ii aveti, alege-ti un outfit fresh si proaspat si hai sa ne bucuram impreuna se fiecare moment!

DSC_0297

DSC_0309

tinuta de primavara

DSC_0314

DSC_0354

DSC_0326

prospetime

DSC_0363

DSC_0367

DSC_0335

DSC_0330

via GIPHY

alb

4 thoughts on “Cuvantul zilei: Prospetime

Lasă un răspuns