Events

Effortless look & last call for participants @Meet Magento 2015

DSC_0061

Iubesc lucrurile care sa vina de la sine si pe care sa le fac in asa fel incat sa imi usureze viata, dar si cele care sa imi aduca zambetul pe buze instantaneu.

Daca ai parte de niste zile aglomerate si vremea de afara iti joaca feste iti propun sa lasi grijile deoparte si sa optezi pentru o tinuta care sa arate cat mai sofisticat, insa fara niciun fel de efort.

 

De obicei imi aleg tinutele cu o seara inainte pentru a-mi usura programul dimineata si a fi mai relaxata, insa in ziua in care am purtat aceasta tinuta am uitat complet de “ritualul” meu de seara si am ramas fara tinuta aleasa urmatoarea dimineata.

Mi-a facut cu ochiul esarfa proaspat achizitionata si am zis ca e momentul perfect sa o port mai ales ca nu e foarte cald afara. In 3 minute tinuta mea a fost aleasa si eram deja imbracata pentru ca am ales niste piese basic, dar daca le purtam intr-un anumit fel ne salveaza ziua si impicit si dispozitia.

Acest look relaxat se potriveste perfect cu ziua dinaintea concerintei Meet Magento 2015 pentru ca e exact ce avem nevoie inaintea unui weekend plin.

DSC_0079

Mai avem doar o zi până la marea reunire a comunității comerțului online din România.
Dezvoltarea ecosistemului si împărtașirea cunostiințelor între specialiști și participanți reprezintă două dintre cele mai mari obiective ale celei de a doua ediții a evenimentului.

32 de speakeri, 25 de prelegeri, 10 workshopuri, 4 trackuri specializate și o petrecere nebună, toate reunite sub egida celui mai mare eveniment de eCommerce din România: Meet Magento 2015.

Unul dintre reperele conferintei este reprezentat de petrecerea “Party404”, care este cea mai mare petrecere din
Transilvania organizată de developeri pentru developeri şi pentru participanţii conferinţei Meet Magento.
Scopul ei este să adune sub acelaşi acoperiş toţi developerii din oraş pentru o noapte de distracţie cu băuturi din partea casei, muzică antrenantă şi o mulţime de oameni frumoși.
Anul acesta petrecerea va avea loc în Club Midi in 2 octombrie şi este sponsorizată de Evozon.

vizual_1200_900_2

DSC_0071

Daca sunteți un proprietar de magazin online, un specialist Magento, un om de marketing sau aveți o simplă curiozitate pentru comerțul online, conferința Meet Magento nu trebuie ratată.

Meet Magento 2015 se va desfășura în 2 – 3 octombrie la Grand Hotel Italia, în Cluj Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 500 de participanţi dornici să învețe lucruri noi, pentru a prospera pe piața online din România.
Până în 1 octombrie, participanții își pot achiziționa bilete în avans la preţul de 85 euro. Un bilet asigură accesul la conferinţă, la workshopurile ce se desfăşoară în a doua zi, dar şi la afterparty Party 404 ce va avea loc în Club Midi.

Meet Magento România 2015 este susținut deMicrosoft și Evozon și organizat în România de agenția web MindMagnet.

DSC_0075

Abia astept sa ne vedem acolo si daca nu v-ati achizitionat biletul, o mai puteti face azi prin simplul click aici.

Sa aveti parte de zile cat mai insorite, dar si de raze de soare in suflet!

alb

Lasă un răspuns