Outfits, Recomandari

Eu sunt Toamna @La Un Ceai

dsc_0116

dsc_0114

Stiati ca toti suntem reprezentati de cate un anotimp atunci cand vine vorba de culorile pe care le purtam?

Eu sunt toamna. Din punct de vedere cromatic, toamna este cel mai ofertant anotimp. Tonurile de maro sunt preferatele mele dintre cele care se incadreaza in toata paleta de culori sau toamna este anotimpul meu din punct de vedere al culorilor pe care le port si care ma reprezinta care sunt din acelasi registru cu tonul pielii mele.

Iar daca am pomenit deja de haine, am luat toamna si am pus-o pe camasa mea si ca sa completez outfit-ul am adaugat putin rosu ca sa fie descrierea care ma reprezinta.

In calatoria mea la Bucuresti mi-am dorit foarte mult sa bifez obiectivele pe care mi le-am notat si pe care mi le doream, iar printre ele se numara shooting-ul la Palatul Noblesse si al doilea obiectiv a fost un  shooting in gradina Ceainariei La Un Ceai. Toamna e atat de frumoasa in gradina ceainariei incat nu am putut rezista. Locul acesta mi-a adus atat de multa pace si liniste in suflet chiar din primele minute, cand acompaniata de un ceai aromat am inceput acest shooting.

Aici am regasit cel mai bine “Emotia de toamna” din poezia lui Nichita Stanescu si am adaugat-o printre filele “calatoriei mele printre emotii de toamna” ca sa nu  uit niciodata cele mai frumoase momente de la Bucuresti.

dsc_0112

dsc_0109

dsc_0135

dsc_0115

dsc_0179

dsc_0158

dsc_0145

dsc_0155

dsc_0143

Daca vrei sa intri si tu in povestea din spatele poeziei pe care eu am regasit-o la ceainarie, te invit le treci pragul si sa pasesti in gradina lor si cu siguranta vei avea un moment de relaxare, exact ce ai nevoie cand planuiesti  sa iesi in oras intr-un loc mai intim.

Gasesti La Un Ceai pe strada Luigi Cazzavillan, nr 25 din Sectorul 1, Bucuresti, iar ca sa iti dau un pont destul de pretios, nu iti spun altfeva decat sa urmaresti pagina lor de Facebook ca sa fii la curent cu toate activitatile pe care le desfasoara in fiecare saptamana; de la piese de teatru, proiectii de filme, concerte cu diferiti artisti, pana la vestitele seri cu delicioasele waffles.

dsc_0133

 

Nu puteam sa inchei altfel aceasta postare decat cu versurile care in opinia mea se potrivesc ca o manusa acestei postari.

Emotie de toamna – Nichita Stanescu

A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva,
cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta.

Mă tem că n-am să te mai văd, uneori,
că or să-mi crească aripi ascuţite până la nori,
că ai să te ascunzi într-un ochi străin,
şi el o să se-nchidă cu o frunză de pelin.

Şi-atunci mă apropii de pietre şi tac,
iau cuvintele şi le-nec în mare.
Şuier luna şi o răsar şi o prefac
într-o dragoste mare.

dsc_0160

Am purtat:

Camasa – Depot 69

Fusta – Zara

Cercei – H&M

Pantofi – no name

Geanta – LongChamp

love

 

Lasă un răspuns