Lifestyle, Outfits

Festive look | Little red dress

 

Povestile din Ajunul Craciunului intotdeauna sunt invaluite intr-o caldura aparte care vine din interiorul nostru.

Nu am reusit sa descriu niciodata in cuvinte ce inseamna pentru mine Craciunul.
Niciodata nu m-au interesat cadourile, fara sa sune a cliseu, insa da, nu am nevoie de cadouri, tot ce imi doresc e sa fiu inconjurata de oamenii cei mai dragi mie si asta imi umple sufletul de bucurie si e tot ce conteaza pentru mine!

Nu e doar despre cat de incarcata e masa de Craciun, e despre cat de incarcat de bucurie ti-e sufletul.

Chiar daca in postarea de azi o sa discutam putin despre un look festiv, nu e doar despre ce purtam sau despre cat de scumpe sunt hainele de pe noi cu care ne-am innoit de sarbatori, ci despre armonia dintre interiorul si exteriorul nostru, asta ne face cu adevarat frumosi.

 

 

 

 

Tu stii care e cel mai frumos lucru pe care il porti?

 

Daca esti tentat sa crezi ca voi spune ca e zambetul, atunci nu, nu despre asta voiam sa spun.

Sufletul nostru e cel mai frumos lucru pe care il purtam.

Daca ai o stare de bine si ti se citeste pe fata, dar nu ai idee de unde vine asta, atunci ar trebui sa stii ca tot sufletul nostru are grija sa ne invaluiasca intr-o stare de bine, iar cand il neglijam parca  suntem mai umbriti si lipsiti de chef.

Am ajuns la concluzia ca asa cum noi ne imbracam frumos si ne aranjam zi de zi, asa trebuie sa facem si cu interiorul nostru si sa-i dam exact ce are nevoie atunci cand e nevoie, nici mai devreme nici mai tarziu.

Sa fim impacati cu noi insine si linistiti e cel ami bun lucru pe care nu-l putem face cadou zi de zi, nu doar de Craciun.

 

 

Rosul este pentru mine the new black, daca e sa ne luam dupa cum e vorba aceea.  Asa cum orice femeie trebuie sa aiba o rochie neagra in dulap, eu consider ca trebuie sa bifeze si rochia rosie. NU ar trebuie sa ne ferim sa purtam rochiile rosii, ba din contra, trebuie sa le purtam cu mandrete pentru ca sunt atat de feminie, de elegante si de sexy, asa cum orice femeie trebuie sa fie. NU vulgara, ci sexy, dar in acelasi timp cuminte, linistita, dar in acelasi timp provocatoare si ultimul, dar nu cel din urma lucru, misterioasa.

Eu am ales sa accesorizez acest look cu cu colier la baza gatului, cu o geanta vintage si cu pantofii stiletto negri. Rujul rosu este nelipsit, insa ce trebuie sa mai ai in vedere pentru ca look-ul sa fie complet este parfunul puternic si feminin, dar si atitudinea.

Acum sigur vei fi cea mai frumoasa de la petrecerea de sarbatori daca porti cu mandrie si ceea ce nu se vede, insa se observa oriunde mergi cu atitudine!

 

De Craciun, va doresc din tot  sufletul sa fiti impliniti si multumiti de alegerile pe care le-ati facut! Sa fiti invaluiti in acea stare de bine care sa persiste mereu si de care sa se molipseasca si cei din jurul vostru si sa va inconjurati de oamenii care merita cu adevarat si care stiu sa va aprecieze!

Iar tu femeie care imi vizitezi acum postarea, poarta rosu nu  doar de Craciun, fii mereu sexy si increzatoare, insa nu depasi limita aceea foarte fina dintre mister si  vulgaritare. 

Va imbratisez cu mult drag!

Sarbatori fericite tuturor!

 

Rochie – H&M

Pantofi – Bershka

Colier – Zara

Geanta – vintage

Locatie: Palatul Noblesse Bucuresti

Foto credits: Cristian Sinca

Lasă un răspuns