Outfits

Follow the line

DSC_0202

Sa trasam niste linii dupa care sa ne ghidam sau sa ne urmam instinctul? Sau sa ne ghidam dupa instinct si sa nu ne ingradim viata?

Tu ce ai alege?

Despre femei se spune ca au acel instinct foarte bine format si ca nu trebuie sa il ingore niciodata pentru ca acea voce interioara nu minte. Sunt un scorpion autentic si pot spune ca acel instinct despre care vorbim e mai “accentuat” si ca acea voce interioara a mea e mult mai galagioasa cand vine vorba de anumite lucruri si e atat de galagioasa incat trebuie neaparat sa o ascult mai ales ca nu m-am inselat niciodata in privinta aceasta.

Au fost unele momente cand am facut ce trebuia si unele momente cand situatia nu era tocmai promitatoare, insa in final s-a dovedit a fi in folosul meu. este exact ca in viata, te aduce exact acolo unde e nevoie chiar daca ai mai multe poduri de trecut.

Si pentru ca avem de trecut si format poduri intre pasiuni, persoane si locuri, uneori trebuie sa ne urmam atat instinctul cat si linia aceea imaginara care ne ghideaza spre anumite destinatii. Eu am raspuns intrebarii de mai sus, acum astept raspunsul tau.

DSC_0197

DSC_0229

DSC_0103

Si pana sa-ti aflu raspunsul, am sa-ti povestesc despre tinuta mea din aceasta postare.
In ultima perioada imi alcatuiesc tinute “la minut” si ma urmareste parca aceasta criza de timp si aceasta alergatura. Stiu ca e ca un cliseu, insa uneori am zile atat de incarcate cand vin si plec si in 15 minute trebuie sa fiu deja in alta parte.

Asa a fost si in ziua cand am facut pozele. Eram in centru in Cluj cand ma suna o prietena si ma intreaba daca mai ramane valabila intalnirea noastra, i-am raspuns ca a ramas asa cum am stabilit doar ca inainte a trebuit sa trec pe acasa dupa aparatul foto. Dupa o lunga asteptare in trafic am ajuns acasa unde aveam fix 15 minute la dispozitie sa stau in fata dulapului sa imi alcatuiesc tinuta si sa ma aranjez. Am reusit sa ma incadrez in timp si sa imi si rastorn jumatate de dulap peste mine, insa asta e deja o alta discutie si o problema permanenta a multor fete cu spatiul in dulap.

Iubesc acele momente cand trebuie sa iau niste decizii fara sa ma gandesc prea mult, desi nu se intampla prea des ce-i drept, cand e vorba de viata persoanala, insa cand e vorba de tinute si haine lucrurile merg mult mai rapid cand am totul in minte aranjat, e mult mai simplu, numai sa gasesc acea combinatie #perfecta pentru momentul resprctiv.

DSC_0165

DSC_0168

DSC_0143

DSC_0232

Aveam de ales intre anumite accesorii printre care si geanta pe care o port si cerceii din poza de mai jos la care nu am putut renunta si am decis sa-mi aleg hainele in functie de aceste accesorii. Sunt o persoana care tine mult la sanatate si incerc sa ma protejez cat pot de mult de frig si raceli, insa recunosc ca nu imi place sa ma imbraac extrem de gros. Stiu ca e deja luna decembrie, dar nu am putut sa renunt la aceasta fursta pantaloni care a devenit in timp un must have in gardeboba mulor fashioniste.Sper sa va alegeti cu grija tinutele astefel incat sa imbinati utilul cu placutul si totodata sa va protejati de frig.

Am avut azi un mare chef de povestit cu voi, asa ca astept raspunsul la intrebarea de azi.
Sper ca postarea de azi a fost pe placul vostru si va astept curand la o noua discutie unde sa vedem ce se mai intampla in vietile noastre dar si prin dulapurile noastre.

DSC_0113

DSC_0244

DSC_0245

DSC_0114

DSC_0162

DSC_0144

DSC_0179

DSC_0146

alb

Lasă un răspuns