Lifestyle

Ganduri despre 2017

Stiti ca se spune sa ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca? Asta am primit eu de la 2017. Fara sa am drept de apel. A fost un an al experientelor. De orice fel.

Am facut lucruri pe care nu credeam ca le pot face. Mi-am testat rabdarea si inca ma mai testeaza ea pe mine. Am invatat sa fiu mai deschisa cu experientele mele si sa le impartasesc mai mult pentru ca si altii sa culeaga ceva din ele.

Mi-am dorit sa nu stau o clipa si sa fiu mereu ocupata. Asta am si primit. A fost un an plin. Si e momentul sa-mi folosesc cu cap orice moment. Pentru ca nu se mai intoarce nici o clipa. Si nu imi mai permit sa mai pierd ceva.

Am descoperit altfel de lucruri despre care nu le stiam despre mine. Am redescoperit lucruri pe care le-am invatat si nu imi aminteam ca le mai stiu.

Ce am invatat?

2017 m-a invatat sa-mi placa mai mult de mine. Sa ma uit in oglinda si sa ma imbratisez din cand in cand. Cu sau fara machiaj, cu sau fara haine.

Am invatat ca nu trebuie ma atasez de obiecte. Pentru ca orice se poate deteriora indiferent de cat ar fi costat. Atasamentele sunt pentru oameni.

Daca spui ca stii sa faci ceva nimeni nu iti va da credit. Nu conteaza pentru nimeni pentru ca asta se aude mereu. Momentul in care cineva incepe sa te observe este atunci cand demonstrezi acel lucru. Asta a fost cel mai important click al meu. Nu am mai spus ca stiu asta si asta si asta…. Am facut direct si atunci impactul a fost diferit.

Am invatat sa ma iert din cand in cand. Si sa nu mai fiu atat de dura cu mine. Inca mai lucrez la asta. Doar asa putem inainta si avansa.

Am invatat ca putem fi aici si maine nu, asa ca trebuie sa ne pretuim aproapele. Asta a fost cea mai puternica lectie. Pentru ca viata nu te asteapta pana te dezmeticesti si te trezesti ca nu mai esti.

Cat despre 2018 …

Merg spre 2018 cu tot ce m-a invatat anul asta. E pentru prima data cand am spus ca sunt mandra de mine pentru tot ce am facut.  Cu greseli si lucruri bune pe care le-am infruntat cu mult curaj, iar acum sunt cu bratele deschise spre tot ce mi se va oferi. E pentru prima data cand sunt atat de linistita. Asta e cel mai pretios lucru cu care pasesc spre 2018. Si asta va doresc si voua. Liniste. Daca o ai poti face orice.

Cu putina ambitie si curaj chiar poti face orice. Si tu stii asta. Ai nevoie doar de un moment care sa faca acel click. Asa am avut si eu.

Va transmit cele mai calde ganduri si incurajari. Da, lumea asta are nevoie de mai multe incurajari! Si de mai multa bunatate! Lasa tot ce e rau dincolo de prag si paseste cu zambetul pe buze spre noul an!

La multi ani! 

 

Lasă un răspuns