Lifestyle

Giveaway cu poveste

UPDATE

Castigatoarea este MADA ISPAS.

Pe Insta Stories gasiti intregul proces de selectie cu ajutorul random.org.

Instagram: @biancavasut

Felicitari, Mada Ispas!

Astept mesajul din partea ta si cadoul va ajunge in scurt timp la tine!

CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE IL PUTEM DARUI ESTE O CARTE.

Asta am invatat cand eram in clasa I de la invatatorul meu cand am fost invitata de Andra, una dintre cele mai bune prietene ale mele la ziua ei de nastere. Invatatorul nostru stia ca am sarbatorit in weekend si m-a intrebat ce cadou i-am oferit, iar cand i-am spus ca i-am luat o carte mi-a raspuns ca acesta este cel mai frumos cadou pe care il putem oferi celor dragi.

  • Surpriza mea pentru voi este una dintre cele mai dorite carti din ultimele luni scrisa de celebra autoare J.K. Rowling Animale fantastice si unde le poti gasi, plus o lumanare ca sa iti creezi un ambient cat mai relaxant atunci cand citesti cartea  si o brosa special confectionata de la Shabby & Chic handmade shop dintr-un material din care se confectioneaza simpaticele fustise din shop-ul Shabby & Chic handmade shop.

 

Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestei surprize?

Sa  urmaresti pe pagina de Facebook a blogului BVSblog unde am postat anuntul despre concurs si sa urmezi pasii pentru a te inscrie in concurs.

 

Concrusul se desfasoara in perioada 1 – 8 martie inclusiv, iar in 9 martie voi anunta castigatorul sau castigatoarea prin intermediul generatorului random.org.

Va imbratisez cu drag si va doresc mult succes!

Lasă un răspuns