Outfits

Green is my color!

IMG_8390

#Verdele este culoarea vietii, a abundentei si totodata este o culoare linistitoare si racoritoare. Intotdeauna ma linistesc atunci cand port aceasta culoare si parca simt o senzatie de libertate pana la ultima picatura.

Ma simt libera si usoara, exact ca un porumbel in toata splendoarea lui.
Nu e de mirare ca am facut aceasta asemanare pentru ca am admirat din totdeauna aceasta pasare si imi aduce aminte de copilarie si de visele de copil fara griji cand imi doream sa zbor exact ca el.

IMG_8392

Fara sa va mint, va spun ca portocaliul este culoarea mea preferata de cand sunt mica, nu stiu sa va spun de ce, insa asa am ramas cu gandul de mica. Nu prea am aproape nici o haina in aceasta culoare, pur si simplu am simtit o atractie fata de culoarea portocaliu.

Indiferent care e culoarea mea favorita, verdele ramane culoarea mea de suflet!

Si pentru ca va spuneam ca ma simt extrem de degajata cand port culoarea verde, am ales sa port una dintre fustitele mele preferate intr-o mini escapada la Targu-Mures la minunatul complex Weekend. S-a potrivit de minune cu aceasta ocazie si cu dorinta insetata de a calatori oriunde si oricum cu zambetul pe buze, bineinteles.

IMG_8372

IMG_8393

Iubesc vara si tot ce ne ofera acest anotimp minunat, daca ar fi dupa mine, as alege sa fie numai vara si primavara pe tot parcursul anului pentru ca pur si simplu ma simt in elementul meu mai ales vara cu tot in jurul meu plin de viata. In sezonul cald prefer intotdeauna sa aleg culori vii atunci cand imi construiesc tinutele pentru ca asa imi exprim starea de bine prin tinute.

IMG_8377

Care este culoarea voastra preferata?

Ne vedem curand cu alte postari din alte calatorii pe care le astept neincetat!

Va pup tare de tot!

P.S. Nu uitati sa zambiti nu doar azi, ci tot timpul!

alb

Lasă un răspuns