Beauty

Idei de cadouri de Craciun atunci cand nu mai stii ce sa-i cumperi

Idei de cadouri de Craciun atunci cand nu mai stii ce sa-i cumperi

Hey dragilor, ca in fiecare an, in aceasta perioada povestim despre ideid e cadouri. De data aceasta, m-am candit la niste idei de cadouri atunci cand nu mai stii ce sa-i iei.

Da, voi baietii cu voi vobesc la acest capitol, despre cadouri pentru ea. Despre idei de cadouri atunci cand nu mai stii ce sa-i cumperi. Insa e la fel de valabil subiectul pentru noi femeile atunci cand vrei sa-i cumparam mamei cadou, su unei prietene foarte bune, unei colege sau matusi si oricarei persoane importante din viata noastra. Anul acesta m-am gandit la cadouri utile. La cadouri pe care chiar sa le folosesti si de care sa te bucuri. Nu doar pentru ca e un cadou, ci sa fie folositor. M-am orientat catre acest concept de cadou util pentru ca eu apreciez enorm de mult atunci cand cineva imi ofera un cadou, insa face un efort suplimentar ca sa se gandeasca ce am nevoie. Sa fe un cadou util din suflet fix pentru momentul din viata in care ma aflu.

Am cateva propuneri pntru voi de seturi cadou, ins apot fi si de sine statatoare, cum simtiti voi.

1. Set cu produse de ingrijirea parului

Cu totii stim ca podoaba capilara e exprem de importanta pentru noi femeile. De ce sa mintim, si pentru barbati e important parul, insa pentru femei poate fi vazut chiar ca si un reper de frumusete. Ce trebuie ingrijit, bineinteles. Am ales un set de la Wella cu produse pentru par pentru ca le-an incercat si pentru ca sunt acele produse pe care oricine trebuie sa le aiba. Un ulei de par pentru uarfuri, o masa ca par care e esentiala si un spray de protectie termica. Sunt produse de uz zilnic extrem de utile. Orice femeie trebuie sa aiba aceste 3 produse pentru ca le face viata mai usoara. Pe incercatre zic acest lucru, deci chiar e foarte util acest set.

2. Un parfum deosebit

De ce spun parfum deosebit? pentru ca de data aceasta vorbim despre categoria de parfumuri de nisa. Intotdeauna am fost intrigata de acest tip de parfumuri. Mereu mi-a placut ca am sau sa fac ceva diferit si sa stiu ca foarte putine persoane mai miros asa. Ei bine, acest parfum Habanita de la Molinard e o idee buna atunci cand chiar nu mai stii ce sa-i cumperi. E ceva total diferit si sigur va fi apreciat acest cadou. PArfumul Habanita de la Molinard a fost declarat in trecut cel mai persistent parfum de femei din lume.

M-am orientat catre acest concept de cadou util pentru ca eu apreciez enorm de mult atunci cand cineva imi ofera un cadou, insa face un efort suplimentar ca sa se gandeasca ce am nevoie. Sa fe un cadou util din suflet fix pentru momentul din viata in care ma aflu.

3. Produse de skin care

 

Nu vei da gres niciodata cu produsele de skin care. Insa trebuie sa “tragi cu ochiul” la produsele pe care le foloseste, sa stii ce tip de ten are sau sa ceri sfaturi de la cunoscuti. Sau pur si simplu sa cunosti foarte bine persoana la care vrei sa-i oferi cadoul si sa stii ce prefera. Sunt extrem de utile aceste cadouri si mereu sunt apreciate.

4. Un produs de coafat parul

 

De data aceasta am ales un ondulator conic. Buclele bine definite sau parul messy aranjat cu blucle suntla mare cautare acum. Mult volum, bucle si look irezistibl. Toate sunt ingrendientele pe care oricine si le doreste. Si e un cadou extrem de util mai ales aa stii ca acea persoana ae nevoie de un astfel de devide ce par.

Sper ca toate propunerile mele sa va ajute si sa va usureze munca in aceats perioada. Stiu ca anul 2020 nu a fost exact cum ne-am dorit, insa e un motiv in pls sa ne apropiem si mai mult de cei dragi si sa le oferim un mix cadou din suflet.

Va imbratisez cu drag!

Lasă un răspuns