Beauty

Iluminatoare pentru fata lichide si compacte

Cine a inventat fadrul iluminator merita un premiu. De ce? Pentru ca ajuta o multime de femei sa straluceasca si atunci cand tenul lor nu le ajuta prea mult. Toate ne dorim acel healthy glow look, insa uneori nu ne mai ajuta nici anticearcanul, nici crema hidratanta, insa iluminatorul cu siguranta da.

Azi povestim despre colectia mea de iluminatoare si cum le folosesc.

Avem doua categorii:

-Iluminatoare lichide sau sick
-Iluminatoare compacte

Cum si unde le folosim?

Pe tot corpul? DA. Glumesc, insa daca as putea as aplica iluminator peste tot. Cand povesteam de InstaStories ( @biancavasut ) spuneam ca atat de mult imi place sa aplic ilminator incat as aplica pe toata fata, decolteu si tot corpul. ­čśÇ

Sa revenim la lucruri mai serioase. Iluminatorul se aplica pe cele mai inalte puncte ale fetei. Pe pometi, pe arcada ochiului, pe varful nasului, pe buze pe arcul lui Cupidon si foarte putin pe frunte deasupra sprancenelor. Daca doriti sa aplicati si pe corp, se aplica la baza gatului si pe decolteu sau in cazul in care aveti un top fara maneci, se aplica putin si pe umeri in cele mai inalte puncte.

Cum le aplicam?

Dupa cum am mentionat si mai sus, avem doua categorii de iluminatoare. Pentru machiajul de zi putem folosi oricare dintre acestea aplicat intr-un mod discret. Insa, pentru machijul de seara propun sa aplicam atat iluminator lichid, cat si pe cel compact. Cum facem asta? Dupa ce am aplicat fondul de ten si am setat totul cu pudra, aplicam prima data iluminatorul lichid. Il putem aplica si indtinde cu degetul si dupa ce l-am asezat pe pometi, luam o pensula de tip fluture si aplicam iluminatorul compact. Modul acesta de aplicare va mentine mult mai mult iluminatorul compact entru ca il are la baza pe cel lichid. Iluminatoarele stick pot fi folosite exact ca pe cele lichide.

Care sunt preferatele mele?

Top 3 favorite:
1. Iluminatorul de la The Balm Mary Lou Manizer
2. Iluminatorul de la Gerovital
2. Iluminatorul de la Maybelline – Master Strobing Stick

Las─â un r─âspuns