Outfits

Into the blue

dsc_0160

 

Uneori am fost mai inspirata si am ales outfit-uri care au fost mai reusite, alteori mai putin reusite, insa cand folosesc anumite “trucuri” stylish tot outfit-ul meu se schimba radical.

Azi vorbim despre trei stylish hacks pe care le-am invatat. Atunci cand le aplic totul se schimba si parca si atitudinea mea e mult mai increzatoare decat inante.

  1. Cel mai stylish dintre toate lucrurile pe care le-am invatat este sa porti sacoul sau jacheta pe umeri. Iti transforma intregul look intr-unul super glam si cool.
  2. Lasa-ti parul sub jacheta sau sub bluza pe care o porti. Iti ofera o schimbare de look fara sa o fi facut si parca te invaluie in putin mister, exact ca o completare a tinutei.
  3. Poarta jacheta sau sacoul pe un umar. Port jacheta sau sacoul pe un umar cand e o temperatura mai ridicata afara si pentru ca e mult mai stylish decat sa port jacheta in modul acela banal si simplu in mana.  Am purtat sacoul in acest mod in postarea aceasta.

Daca aplici aceste stylish hacks te vor ajuta si iti vor duce outfit-ul de la banal intr-o zona glam si super chic. Dupa parerea mea, cel mai important e sa ai incredere in alegerile tale, iar daca ai impresia ca outfit-ul tau e mult prea  simplu pune-ti jacheta sau saocul pe umeri si te vei simti altfel.

dsc_0098

dsc_0116

dsc_0100

dsc_0111

dsc_0103

Nu uita ca aceste lucruri le poti aplica si cu trench-ul sau paltonul atunci cand termperaturile incep sa scada.

Ce parere ai despre cele trei trucuri stylish pe care ti le-am propus? O sa le aplici? Da-mi de stire printr-un comentariu mai jos, iar daca ai alte propuneri nu ezita sa le scrii si pe acelea in comentariu.

Sper sa va placa postarea aceasta!

Am purtat: Jacheta Vintage, geanta Guess, iar restul outfit-ului Zara.

love

2 thoughts on “Into the blue

Lasă un răspuns