Events

Invitatie la Exclusive Beauty & Fashion Shows

palatul-noblesse-evenimente

Saptamana aceasta weekend-ul ajunge mai devreme la noi pentru ca ne bate la usa evenimentul Exclusive Beauty & Fashion Shows, iar eu ma simt onorata ca va pot invita la acest  eveniment organizat de cei de la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace.

Evenimentul se va desfasura timp de trei zile unde pasim intr-o alta lume plina de arta, rafinament si eleganta, exact ce spuneam intr-o postare anterioara.

Organizatorii ne promit sa ne puna la curent cu cele mai noi tendinte in materie de  piese vestimentare, accesorii si produse de beauty, iar plus de asta si de prezentarile de moda, serile din cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows inseamna  si relaxare in acorduri de vioara by Graziella, imbinate cu sesiuni de networking si un strop de “chic à la française”.

Programul Exclusive Beauty & Fashion Shows

Joi, 17 noiembrie: 18:00-22:00

Vineri, 18 noiembrie: 18:00-22:00

Sambata, 19 noiembrie: 16:00-22:00

In acest timp veti fi intampinati de artisti care vor sustine sesiuni live, designeri, creatori handmade si consultanti in frumusete pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi. Astfel, ce indata ce treceti pragul palatului o sa aveti parte de o experienta memorabila.

_mg_1035

 

Acestea fiind spuse, nu rata ocazia de a vizita si Palatul Noblesse – Lifestyle Palace intr-o atmosfera inedita, si nici ocazia de a participa la o experienta  de shopping imbinata cu alte evenimente intr-o ambianta plina de eleganta si stil!

Gasesti Palatul Noblesse pe strada Sfintilor, nr 7, din Sector 2, Bucuresti, iar pentru alte detalii gasesti pagina evenimentului accesand link-ul de aici.

Va doresc sa fiti inspirati de  acest eveniment si sa va simtiti cat mai bine!

Foto credits: Cristian Sinca

love

Lasă un răspuns