Beauty, Outfits, Recomandari

Juliette Has a Gun

Ce am eu si Julieta in comun? O arma secreta. Si poate rujul rosu.

Stim cu totii ca o arma folosita poate fi letala. Dar ce are Julieta oare sa fie letala? Ei bine, da. Parfumul pentru mine e mai mult decat un accesoriu sau un brand cu o sticla frumos decorata pe care sclipeste un nume mare de designer. Pentru mine parfumul vorbeste despre mine. E ca si cand as intra intr-o incapere unde nu as putea sa comunic absolut nimic cu nimeni, insa atunci cand cineva imi simte parfumul sa stie ca sunt eu. Sau ca e Juliette Has a Gun.

Nu credeam vreodata ca voi putea asemana parfumul cu o arma, insa creatorul brandului, Romano Ricci mi-a luat-o inainte. Romano Ricci este neoptul creatoarei de moda cunoscuta la nivel mondial Nina Ricci. Brandul Juliette Has a Gun este inspirat din povestile lui William Shakespeare, de aici si numele sugestiv. Povestea brandului si ideea centrala este romantismul trait la intensitate maxima combinat cu libertatea si independenta femeilor. Arma imaginara a Julietei fiind folosita ca o parghie de a privi femeile si barbatii de la egal la egal. Juliette Has a Gun este un brand de parfumuri de nisa care are cu siguranta un miros cu totul si cu totul aparte.

Unde se gaseste?

Prima data cand am facut cunostinta cu brandul acesta de parfumuri a fost in urma cu cativa ani, avand pe atunci un parfum de geanta care cred ca avea cativa ml. Sticluta mi-a ajuns fix pentru doua aplicari sau doua zile. De atunci mi-a ramas parfumul in minte si m-am bucurat ca l-am gait pe Notino Romania. Fiind un parfum de nisa, se gaseste mai greu decat parfumurile clasice, iar pe Notino are si un pret foarte bun. Eu am varianta de 50 de ml care costa 260 de lei.

Nu este de ajuns ca mirosul parfumului este unul aparte, dar si numele acestuia este unul cat de poate de sugestiv pentru cat este de intens parfumul. Mmmm… nu este un murmur, ci chiar asa se numeste parfumul. Cat de poate de sexy. La fel ca si designe-ul sticlutei in culoarea rosie. Parca parfumul acesta ma descrie pe mine si imi striga numele.

De ce am ales acest parfum?

Sunt o persoana foarte selectiva. Ca vine vorba despre persoanele cu care ma inconjor, locurile pe care le frecventez sau chiar si parfumurile pe care le folosesc. Imi ajung degetele de la o mana ca sa punctez acum parfumurile mele preferate, iar Mmmm… de la Juliette Has a Gun se afla printre acestea. Parfumul face parte din brand-ul personal si cred ca trebuie ales cu foarte mare atenie. Este in regula sa experimentam si sa incercam ceva nou, insa mereu o sa ne defineasca acele parfumuri care se potrivesc manusa cu Ph-ul pielii si mai ales cu atitudinea noastra.

Ma regasesc destul de mult in acest brand pentru ca pe langa mirosul aparte, sunt si o persoana care simte si traieste totul la intensitate maxima. In iubire, in aventura, in viata de zi cu zi. Si pentru ca rosul intens este nelipsit din garderoba mea, de pe buze sau unghii, din brandingul personal, acum post intensitatea culorii pe piele sub o alta forma.

Credits: Mii de multumiri pentru poze @Lensis Photohrapaphy

Lasă un răspuns