Outfits

Lucky skirt

IMG_8333

Hainele mele din dulap sunt impartite in trei mari categorii: “haine dragute”, “haine mai putin dragute” si “haine norocoase”.
Stiu ca pare ciudat, insa asa m-am obisnuit inca de cand eram foarte mica. Pana si modul in care imi sunt aranjate in dulap tot dupa categoriile acestea sunt puse, evident ca “hainele dragute” sunt puse la loc de cinste de fiecare data.
Tin foarte mult la hainele mele, indiferent de cat de mult timp le am sau ca sunt cele mai noi achizitionate, intotdeauna sunt puse in cea mai mare ordine pentru ca asa se pastreaza si in timp ca noi.

IMG_8327

IMG_8328

Azi vreau sa vorbim de “hainele norocoase”. Sunt sigura ca si voi aveti anumite articole vestimentare cu care va imbracati in anumite momente pe care poate le considerati importante sau poate pentru ca le aveti de la cineva drag si automat si acel articol va este drag.

Fusta mea norocoasa de azi am achizitionat-o de foarte mult timp, insa vechimea nu ma opreste sa o consider norocoasa. Nu am un motiv anume pentru care e prine hainele “care aduc noroc”, dar stiu ca imi aduce o stare foarte buna cand o port.

IMG_8331

Intotdeauna sunt cu zambetul pana la urechi cand imbrac aceasta fusta si nu stiu daca din cauza bulinelor e asa sau din cauza ca e printre “hainele norocoase”. Azi nu am avut ceva extrem de important pentru care mi-am dorit sa imi construiesc tinuta in jurul acestei fuste, insa nici nu era nevoie de vreun eveniment.
Consider ca fiecare zi din viata noastra e extrem de importanta si ca ar trebui sa o valorificam la maximum numai gandindu-ne ca suntem aici in fiecare zi.

IMG_8329

Daca tot vorbeam de ingrijitul hainelor, sa nu uitam de importanta lavandei. Cand eram mica, mama punea lavanda invelita intr-un tifon in fiecare coltisor din dulap pentru mai multa prospetime. Cred ca de la ea am invatat sa imi aranjez hainele, insa dragostea pentru ele ma face sa am cea mai mare grija pentru ca indiferent de cat de multe haine as avea, prin faptul ca le ingrijesc este modul meu de a ma arata ca sunt recunoscatoare ca le am.

IMG_8326

Voi cum va ingrijiti hainele?
Sper ca si acest articol a fost pe placul vostru si nu uitati ca ne vedem curand cu noi proiecte si multe povesti.

Multe imbratisari!

alb

Lasă un răspuns