Lifestyle, Outfits

M-am vopsit pentru prima data in viata mea

Cand a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima data? Pe lista mea s-au adunat multe lucruri pe care le-am facut pentru prima data in ultimele saptamani. Schimbarea de look a dat startul tuturor lucrurilor.

 Totul a inceput acum o saptamana.  Am fost pentru a-mi tunde din nou parul la Ema Figlea la Salon Today. Pana acum ceva timp nu voiam sa-mi stric nuanta naturala a parului, insa atunci m-a luat o nebunie totala. Am zis: gata, pana aici a fost :)). Si asa am facut. Joi la amiaza am ajuns din nou la Ema la salon.

Eram super emotionata si nervoasa in acelasi timp. Abia ca puteam povesti cu fetele, insa cum trecea timpul ma relaxam si asteptam rezultatul final. Dupa aproximativ 2 ore si jumatate au aparut in parul meu suvite mai subtiri si mai groase de blond cenusiu, exact cum mi-am dorit. Nu cred ca e nevoie sa mai mentionez si de volumul parului si de buclele lejere de care m-am indragosit.

Inca sunt in perioada de acomodare, dar stiu de pe acum ca atunci cand ma voi obisnui 100%, voi face inca o schimbare. Pana atunci, imbratisez noul look cu un zambet larg!

Nimic nu se compara cu acea bucurie care apare atunci cand te simti bine in pielea ta si asta o puteti confirma si voi!

Locatie: Salon Today
Am purtat: top Asos, pantaloni Only, pantofi PullandBear, curea vintage.

Multumesc Ema si Paula pentru rabdare si pentru poze!

DA sau BA pentru acest nou look? Astept sa-mi scrii mai jos in casuta de comentarii.

Va doresc sa aveti o saptamana minunata!

Lasă un răspuns