Recomandari, Travel

Mai liber, mai frumos, mai liniste

Imi incepeam dimineata tarzie savurand o cafea dupa micul dejun. Nu stiam ce o sa fac in aceste zile libere pentru ca nu aveam nimic planificat si pus la punct. Era 1 Mai si parca simteam nevoia sa plec undeva. E tare frumosa senzatia ca te poti urca oricand in masina si sa pleci. Mai departe sau mai aproape, nu conteaza. Conteaza sa fie mai liber si mai frumos. Am inceput luna mai exact asa, liber, frumos si cu liniste. Si e mai frumos parca sa te decizi in ultimul moment si sa pleci. Entuziasmul e mai mare si are si o nota de adrenalina pe care eu o caut in orice fac. Putina nebunie si putina sare si piper nu stirca niciodata.

Nu-ti trebuie prea mult ca sa petreci niste zile pe cinste, ci conteaza energia pe care o ai si cum vrei sa o raspandesti in jurul tau. Dupa cum spune si un citat gasit: Vibe-ul atrage “tribul”. (“Your vibe attracts your tribe”)

Sa ajungi intr-o zona care face parte din patrimoniul UNESCO, unde daca abia ai o linie semnal la telefon, parca te linisteste numai cand te gandesti. Aer curat si o priveliste minunata cat vezi cu ochii.
In judetul Alba, mai exact in comuna Rimetea, ai o particica din trecut in prezentul tau. Arhitectura caselor a fost pastrata si reabilitata pentru a nu-si pierde din farmecul a mai bine de 150 de ani vechime. Un loc care parca transmite  un aer boem pe care rar il gasesti.

Mai mergem putin si ajungem la Conacul Secuiesc din satul Coltesi. Un loc cu o larga priveliste care parca ti se deschide in fata ochilor. Am ramas aici pentru o gura de aer proaspat si pentru linistea care parca te imbratiseaza si tot corpul ti se relaxeaza automat.

Pentru aceasta scurta calatorie, am ales o tinuta ceva mai aparte. Spun scurta calatorie, caci am plecat de acasa din Aiud judetul Alba si am avut un drum de parcurs de nici 30 de minute cu masina pentru a ajunge la Coltesti la Conacul Secuiesc.

Ce spuneti de fusta peste pantaloni? DA sau BA?

Eu am imbratisat aceasta idee de cand am vazut acest trend super hot al momentului.  Am vrut sa il pliez cu garderoba mea si cu ideile mele, de aceea am ales aceasta fusta diafana care se inchide cu capse pana la genunchi, insa eu am lasat-o deschisa si am luat o pereche de jeans sub. Este o tinuta comoda pentru o plimbare in zilele libere, insa cu acel ceva mai special, zic eu.

Daca nu ai ajuns pana acum la Conacul Secuiesc de la Coltesti, ar putea fi urmatoarea ta destiatie de weekend de care ar trebui sa profiti. Gasesti localizarea aici, dar si alte detalii care te intereseaza.

Voi cum v-ati petrecut mini-vacanta de 1 Mai? Sper ca v-ati bucurat de ea si v-ati reincarcat bateriile.

Nu uita ca ne vedem cu postari zilnice pe Instagram @biancavasut si pe pagina de FB a blogului @BVSblog.

Am purtat: pantaloni si bluza Zara, geanta Misako, balerini H&M, fusta vintage

Multumiri pentru poze Iuliei!

Lasă un răspuns