Beauty

O vara cu machiaj nebun de colorat pentru festival

O vara cu machiaj nebun de colorat pentru festival

M-a prins nebunia cu machiajul intens si colorat pentru festival si acum nu ma mai pot opri. Imi place sa experimentez lucruri noi, iar acum machiajul a devenit ceva ce ma atrage din ce in ce mai mult. Ce-i drept curajul a venit si cand am vazut ca pe Notino sunt reduceri de vara, asa ca am putut sa imi achizitionez mai multe produse pentru machiajul de festival.

Stiti cum e cand femeile aud ca sunt reduceri de vara, nu? Asa am fost si eu si nu m-am mai putut opri. Insa a meritat pentru ca acum sunt pregatita pentru orice eveniment nebunesc din vara asta si pentru toate festivalurile. Albastrul electric este vedeta acestei postari fara doar si poate. Iar cu aceasta ocazie am descoperit ca pentru ochii verzi este o alegere foarte buna pentru a-i scoate in evidenta.

Mai jos o sa va las link-urile cu toate produsele pe care le-am achizitionat pentru ca le gasiti inca la preturi super bune:

Tus albastru NYX Professional Makeup Vivid Brights – https://www.notino.ro/nyx-professional-makeup/vivid-brights-tus-lichid-colorat-pentru-ochi/

Fond de ten L’oreal – https://www.notino.ro/loreal-paris/infallible-machiaj-cu-efect-matifiant/

Pudra libera de fata NYX Professional Makeup – https://www.notino.ro/nyx-professional-makeup/high-definition-studio-photogenic-pudra/

Tus verde Rimmel London – https://www.notino.ro/rimmel/wonderproof/

Ser hidratant L’oreal- https://www.notino.ro/loreal-paris/hydra-genius/

Paleta culori NYX Professional Makeup – https://www.notino.ro/nyx-professional-makeup/

Paleta pentru conturul fetei Rimmel London- https://www.notino.ro/rimmel/kate-patela-pentru-conturul-fetei/

Pe langa tusul albastru care m-a cucerit efectiv, vreau sa va spun ca pudra libera de fata de la NYX este extrem de buna. Nu incarca fata si parca ar fi second skin. Este foarte fina si tine tot machajul pe fata foarte mult timp fara sa luceasca. Pudra, impreuna cu fondul de ten de la L’oreal fac o echipa foarte buna. Fndul de ten are un finish mat si o acoperire destul de mare chiar daca textura lui este super fluida. Pretul de pe Notino a fost de 33 de lei si mi se pare extren de bun cu reducerile pe care le au pe site. In magazinele fizice sau in hypermarket-uri pretul trece de 45 de lei.

Sincera sa fiu, eu mereu vanez reducerile. Indiferent ca sunt pentru make-up sau pentru haine. De ce sa nu putem lua mai multe produse odata decat sa fim constransi de buget pentru mai putine produse. Sa nu ma intelegeti gresit. Si eu am avut un buget, insa fiind reducerile mi-am putut achizitiona toate produsele de mai sus pentru a construi machiajul de festival cu mai putini bani.

Sper sa va placa machiajul propus de mine pentru festival, iar daca vi se pare mult prea mult, puteti opta pentru linia clasica de tus, doar ca folosind tusul albastru. E ceva diferit si atrage toate privirile, plus ca iti scoate ochii in evidenta.

Spor la shopping online va doresc si va imbratisez!

Lasă un răspuns