Outfits

Ray of sunshine

DSC_0046

Se spune ca lucrurile pe care nu le programezi sa le faci sunt cele mai bune. Asa e si cu pozele, cele care sunt facute si iau prin surprindere persoana fotografiata sunt cele mai frumoase.

Ideea acestei postari a fost una “la minut”. Am vazut acest loc amenajat pentru putina odihna si deja in mintea mea aveam imaginea facuta pentru pozele ce urmau sa fie facute.

DSC_0042

 

Imi plac foarte mult lucrurile spontane pentru ca sunt cele care ne fac viata mai tumultoasa si mai frumoasa. Putina sare si putin piper are nevoie oricine in viata sa, nu doar in mancare.

DSC_0049

DSC_0043

DSC_0061

Cuvantul spontan cu siguranta face parte din mine. Intotdeauna am crezut asta despre mine sau mai bine zis e ca un fel de “talent special” al meu.

De ce? Pentru ca imi vin in minte tot felul de idei mai mult sau mai putin trasnite despre ce ar trebui sa fac cu persoanele din jurul meu sau ce poze pentru postari sa fac, sau ce locuri sa mai vizitez sau pe cine sa mai surprind si tot asa. Sunt plina de surprize mereu si inca ma mai descopar.

DSC_0064

DSC_0069

Cand ma uit la pozele acestea parca simt in aer atmosfera de vacanta, insa nu cea agitata, ci acea atmosfera relaxanta si fresh.

Avem un outfit relaxat si lejer, dar care contine si “acel ceva” care sa il scoata din banal cu ajutorul acestei camasi cu imprimeu paisley.
Postarea aceasta e una relaxanta, exact ca si tinuta mea, o postare menita sa va transmita si sa va incarce cu energie suficient de buna pentru urmatoarele voastre calatorii din vacanta.

DSC_0051

DSC_0067

Nu uita sa fii mereu acea raza de soare din viata unei persoane in care poate sunt mai multi nori decat cer senin.

Va imbratisez cu drag!

P.S. Urmeaza partea a doua din jurnalul meu din #bcn, asa ca stati aproape!

alb

Lasă un răspuns