Beauty

Relaxare in trei pasi simpli

Cum adica relaxare in trei pasi simpli?

Ei bine, m-am gandit ca dupa o perioada atat de incarcata avem nevoie de ceva simplu. Cum multe dintre voi lucrati inca de acasa, chiar si eu, avem nevoie sa ne construim spatiul nostru ideal, dar si sa spunem stop din cand in cand. Sa nu cadem in capcana in care nu ne mai stim opri din lucrat.

Atunci ce e de facut?

Pasul 1

Ne pregatim o cafea, un ceai, sau depinde de momentul zilei, un pahar de vin.

Pasul 2

Ne demachiem si ne curatam tenul cu apa micelara si gel de curatate.

Pasul 3

Aplicam masca de fata preferata pe fata si timp de 20-30 de minute ne relaxam. Stam si ne savuram in pauza aceasta cafeaua, ascultam muzica de relaxare sau citim din cartea pe care am inceput-o.

Vi se pare banal? Sau poate va ganditi ca pare usor de zis, dar greu de facut. Insa 30 de minute pe care sa ni le alocam si sa ne relaxam nu e mult, iar facand din asta o rutina ne vom multimi mai tarziu. Poate nu o sa aplici mereu masca pe fata, dar vei sta 20-30 de minute tu cu tine, timpin care te bucuri de acest mic ragaz.

Pe langa faptul ca iti oferi cateva minute de relaxare, ai grija de tenul tau, ceea ce e extrem de important in aceasta perioada chiar daca stam acasa.

De ce am ales aceste masti?

Pentru hidratare, dar si pentru a scapa de petele rosii cu care ma confrunt in aceasta perioada. Vitamina C, Ceaiul Verde sau Acidul Hyaluronic poti fi de mare ajutor pentru tenul nostru. Acidul hyaluronic contribuie la hidratarea pielii in profunzime.

Preferatele mele sunt mastile Holika Holika Pure Essence Lemon  si Holika Holika Pure Essence Green Tea pentru ca sunt micul meu rasfat atunci cand am tenul cu pete rosii. Contin centella asiatica printre ingrentiente si calmeaza imediat pielea. Eu am vazut efecte imediate dupa ce le-am aplicat. Tenul meu e mult mai sensibil dupa aceasta perioada de stat in casa, asa ca mastile acestea faciale sunt un remediu atat pentru revigorare, pentru relaxare dar pentru indepartarea petelor rosii.

Sincera sa fiu eu ador sa imi aplic masi pe fata. Nu este saptamana in care sa nu imi aplic o masca si a devenit un obicei pe care vreau sa il pastrez si cand o sa putem sa ne reluam activitalile normale.

De ce sa ne complicam atat de mult? Oricand putem sa ne intoarcem la lucrurile simple care ne incarca de energie. Da-ti voie la un mic rasfat pe care il alegi zi de zi sub orice forma, iar viata de acasa poate sa se transforme intr-un mic rai.

Lasă un răspuns