Beauty

[Review] Bumble and bumble – produse pentru par cu volum

Bumble and bumble – produse pentru par cu volum

Am incercat pentru prima data produsele bumble and bumble si acest lucru necesita un review. Este foarte clar ca toate ne dorim un par cu volum infinit. Si pe langa asta sa si ramana asa la nesfarsit. Poate suna a poveste de basm, insa putem apela la ajutoare, iar in acest caz sunt prezenti samponul si spray-ul pentru volum de la bumble and bumble.

In ultima perioada am facut o obsesie pentru produsele pentru volum, iar cand am pus mana pe produsele bumble and bumble a fost un maraton pentru aranjarea parului. Am ales samponul si spray-ul pentru volum pentru cami-am doir sa pot sa testez si sa vad daca are un efect diferit asupra texturii parului. Samponul curata foarte bine parul si se simte inca de cand e ud ca are un efect de la radacina de volum. Iar spray-ul pe langa faptul ca ii ofera parului volum, il si texturizeaza. Si eu asta urmaream in primul rand.

Cum le-am folosit?

In primul rand am vrut sa vad daca fac echipa buna si daca se impaca cu parul si mai ales cu scalpul meu. Nu am avut probleme cu acest aspect si le-am putut folosi impreuna pentru a obtine un super volum.

Spray-ul in schimb este eficient si daca il folosim in combiatie cu alt sampon sau masca. Eu il folosesc o data cand e parul proaspat spalat si il aplic pe parul ud inainte de uscare. Se aplica la sadacina si se maseaza usor. Practic actioneaza la radacina si ridica firul de par. Mi-a placut mult pentru ca aveam si textura dar si volum. Acesta este cel mai important aspect din punctul meu de vedere cand vorbim de produsele pentru volum. Mai ales daca avem in discutie firul de par subtire si fin asa cum e si al meu.

Mi-a placut mult pentru ca aveam si textura dar si volum. Acesta este cel mai important aspect din punctul meu de vedere cand vorbim de produsele pentru volum.

De cele mai multe ori cand am parul curat dureaza fix cateva ore efectul de volum natural. Uneori nu vreau sa il incarc cu prea multe produse, insa de cele mai multe ori incerc sa pastrez acest efect. Si de par curat dar si de par cu volum. Vreau sa ma ajut de cateva produse si sa prelungesc “durata de viata” cat pot pentru un par cu aspect frumos si ingrijit.

Parul des cu fir subtire si textura fina nu ajuta prea mult lista cu dorintele mele de a avea un par cu volum si aspect de parca as fi iesit de la salon, insa cu siguranta spray-ul de la bumble and bumble este printre produsele mele favorite din ultimele luni si il voi pastra la loc de cinste.

Lasă un răspuns