Beauty

REVIEW: Crema fluida hidratanta L’Oréal Hydra Genius

Hey, dears, nu am mai facut de mut timp un REVIEW, asa ca a venit timpul pentru unul. Noul review este pentru L’Oréal Hydra Genius. De trei saptamani a aparut in rutina mea de ingrijire, iar de atunci nu imi incep si nu termin nici o zi fara aceasta crema hidratanta fluida. Am comandat crema de pe Notino si am prins-o la un pret foarte bun, fiind reducerile de vara la ei pe site. De ceva timp am vazut ca s-a lansat si in tara noastra si mi-am dorit tare mult sa il testez.

Are o textura extrem de hidratanta, chiar apoasa. Se aplica inainte de crema hidratanta sau se poate folosi chiar de sinte statator inainte de machaj.
Serumul este destinat persoanelor cu ten normal sau mixt. Eu ma incadrez in categoria persoanelor cu tenul mixt si tocmai de aceea mi-am dorit sa il testez.

Textura cremei fiind foarte apoasa o asociez cu un serum. E hidratanta nu necesita foarte mult produs la aplicare, ci doar 2 pompite pe toata fara, iar apoi se absoarbe foarte rapid in piele.

Cum adica crema fluida hidratanta?

Da, ati auzit bine. Aceasta textura fluida provine din apa minerala si apa de aloe vera care este ingrendientul activ. Crema contine si acid hialuronic pentru refacerea texturii pielii si o puteti aplica atat pe fata cat si pe gat.

Avand tenul mixt, ma confrunt chiar si vara cu cateva cojite pe fata desi e foarte cald afara. Chiar saptamana trecuta am avut in zona maxilarului si in zona fruntii pielea cu cojite iar acest serum m-a ajutat foarte mult sa hidratez pielea. Eu il aplic prima data dupa ce fata e curata, iar apoi aplic crema de ochi si crema hidratanta cu SPF. Compozitia cremei iti lasa la aplicare acea senzatie de racorire instanta.

Lasă un răspuns