Outfits

Rochia feminina cu imprimeu floral

DSC_0046

eyy

E duminica si pe langa activitatile pe care le facem cu familiile, nu am putut rezista sa nu scot aceasta rochie feminina cu imprimeu floarl la o plimbare. Cand o imbrac parca sunt libera si pot sa fac orice, exact asa ca o zi de duminica.

Niciodata nu am fost adepta clasicii asortari dintre geanta cu o pereche pantofi intr-o culoare asemanatoare, insa de data aceasta am o obsesie asupra acestei genti si a acestei perechi de pantofi care sunt extrem de comozi. Simt ca as putea sa ii port cu orice fara sa ma chinui deloc si nu ezit sa port aceasta combinatie de fiecare data cand am ocazia.

Si daca am pomenit de a nechinui sau a ne forta cand incercam sa ne alegem outfit-ul, nu am altceva sa spun decat ca atuci cand suntem in fata dulapului trebuie sa alegem ceea ce ne dorim si ceea ce simtim ca ni se potriveste in acea zi, fara sa ne gandim sau sa incercam sa ii multimim pe altii cu aparitia noastra.

Cel mai reusit outfit este acela care parca ne da o sclipire atunci cand il purtam si asta pentru ca ne simtim cel mai bine in el fara sa ne pese ceea ce spun altii. Daca ai o rochie sau orice altceva care te avantajeaza si care atrage toate privirile, poarta-le cu mandrie si nu-ti uita zambetul acasa, e accesoriul fara de care ti-e incompleta tinuta!

DSC_0045

DSC_0049

DSC_0050

DSC_0017

love

Lasă un răspuns