Beauty

Rujuri sexy si accesibile pentru weekendul de Valentine’s Day

Rujuri sexy si accesibile pentru weekendul de Valentine’s Day

Orice femeie merita sa arate bine si sa se aranjeze mai ales ca sunt acele luni speciale cand lumea este la picioarele tale. De exemplu, luna februarie. Dragostea pluteste in aer, iar culoarea lunii este rosu. Aceasta culoare este peste tot, in fecare aranjament chiar si pe buzele fiecaruia.
De ce sa nu fie si pe buzele femeilor la propriu?
Am ales cateva rujuri super sexy si accesibile pentru fiecare buget. 30 de lei este o suna mai mult decat ok pentru un ruj pe care sa il achizitionam in fiecare luna si sa ne facem cate un mic cadou. Luna aceasta vorbim de cadouri de Valnetine’s day pentru EA.

Avem 4 rujuri sexy si accesibile

Doua rujuri de la Makeup Revolution, unul de la Maybelline si unul de la Rimmel London. Trei dintre ele sunt intr-o culoare de rosu aprins, iar cea de la Rimmel London un rude roxuliu. Am facut aceasta alegere tocmai petntru cele care prefera un nude sau altceva in afara de rosu.

Makeup Revoluion PRO – Nuanta Supreme
Meybelline Rosu – Nuanta Dancer
Rimmel London – Nuanta Yuppie
Revolution rosu- R215A

Toate acestea de mai sus le gasiti pe Notino la preturi super accesibile pana in 30 de lei. Eu port in imagine rujul de la Maybelline in nuanta Dancer.
Fie ca e luna Februarie, Martie sau oricare alta, este important sa rasfatam cu cate ceva care sa ne aminteasca de lucrurile marunte din viata noastra. Cum ar fi un ruj, parfum sau o cina in acest weekend cand dragostea pluteste in aer. Sau se citeste pe buzele voastre cu unul dintre aceste rujuri rosii super sexy.

TIP: Daca nu ati cumparat inca cadouri de Valentine’s Day, am o idee super draguta. Este vorba de cadou personalizat cu gravarea produselor cosmetice sau a parfumurilor cu numele persoanei iubite. E un cadou elegant si foare inspirat si sper sa va fie de folos aceasta idee chiar daca e pe ultima suta de metri. Sa nu uitam nici de barbatii din viata noastra chiar daca aici vorbim de “treburi de femei”, cu siguranta gasim si pentru ei variante de cadouri de valentine’s day pentru baieti.

Orice ati face sau oriunde ati fi va doresc sa fiti fericiti cu alegerile pe care le faceti atat in iubire, cadouri sua orice alt lucru.

Happy Valentine’s Day!

Lasă un răspuns