Lifestyle, Outfits

Sub clar de luna in plina zi

Sun clar de luna in plina zi

Cand aveam 12 ani tata mi-a facut cadou un binoclu. Stateam in fiecare seara si incercam sa aduc luna mai aproape de mine. Visam ca o sa culeg intr-o sticluta praful de stele magice pe care sa o pastrez toata viata.

De cand ma stiu am fost fascinata de constelatii, de luna si de orice minune de pe cer. Ziua cand sunt norii pufosi si soarele care ne incalseste, parca iti transmite o stare de liniste, insa seara e o senzatie diferita.

Luna parca sta de vorba cu tine. Stai la geam, o privesti cu uimire, iar ea parca iti atinge sufletul.

Luna plina mi-a umplut sufletul. Este cu siguranta e cel mai frumos lucru pe care l-am vazut in ultima perioada. Aproape ca mi-au dat lacrimile. Pentru ca este invaluita in magie si atat de aproape de realitate incat nu stii daca visezi sau nu. Nu, nu visam. Eram in plina zi sub clar de luna.

 

 

 

Dupa 12 ani am avut luna mai aproape de mine.

Daca vi se pare o prostie sa visati chiar daca nu mai sunteti copii, luna aceasta este o dovada ca orice se poate. Cu putin praf de stele, da-i copilului tau interior vise, speranta si entuziasm pentru fiecare zi din viata ta.

Luna plina poate fi admirata in cadrul festivalului Lights ON.  Aceasta este amplasata in Biserica Piaristilor de pe strada Universitatii, nr 5, pana pe 14 decembrie in Cluj-Napoca. Luna a ajuns pentru prima data in Romania si face parte din cadrul Museum of the Moon, iar creatorul ei este Luke Jerram.

In cadrul festivalului Lights ON, puteti admira circuitul de creatii luminoase amplasate in punctele cheie din Cluj-Napoca. Se organizeaza in fiecare zi tururi ghidate de la ora 18:00, iar mai multe detalii gasiti pe pagina lor.  Fiecare creatie merita admirata, iar eu va indemn cu caldura sa percurgeti traseul lor pentru ca mai aveti timp pana in 14 decembrie.

 

Photo credits: Stefana Palade

Am purtat bluza: BonPrix, ghete Funky Fain, palarie no name, Pantaloni Only

Lasă un răspuns