Travel

Sunset in Barcelona

IMG_8667

Barcelona este minunata asa cum este ea, insa daca esti in oras si prinzi un apus superb atunci e combinatia perfecta pentru o seara reusita.

Pentru mine privitul cerului inseamna foarte mult de cand sunt mica, mai sunt decat o simpla relaxare si de fiecare data cand urmaresc un apus, un rasarit sau stelele seara, ma indragostesc din nou de cer, soare si natura.

Daca prinzi un apus si mai esti si intr-un loc absolut superb din Barcelona, atunci chiar totul adunat fac cu siguranta o seara reusita.

IMG_8662

 

IMG_8674

IMG_8656

IMG_8673

Locul minunat despre care va vorbeam mai sus este unul dintre locurile mele preferate din #bcn, Arenas de Barcelona, sau Arenele Barcelonei. In trecut, aici erau organizate coride de tauri, monument inaugurat in 1900 iar in 1977 a fost inchis pentru a pune capat acelor cruzimi. In urma cu 4 ani edificiul cultural a fost redeschis publicului larg sub forma unui centru comercial, insa si-a pastrat arhitectura traditionala.

Atractia acestui edificiu este terasa care are o deschidere de 360 de grade de unde se poate vedea plaza de España de Barcelona, numeroase cladiri atractive si parcuri din jurul cladirii.

IMG_8593

IMG_8653

Pentru iesirea din acea seara am ales o rochita vaporoasa si lejera pentru a face fata temperaturilor ridicate din oras, dar si pentru a ma integra cat mai bine in peisajul mirific al orasului.

Combinatia dintre verde mint si maro mi-a placut mereu si nu m-am ferit sa o folosesc acum pentru tinuta aceasta mai ales ca era pentru prima data cand am purtat rochita.
Stiti voi cum se spune cand “inaugurezi” un nou articol vestimantar trebuie sa ii oferi tot ce-i mai bun pentru o tinuta reusita.

IMG_8691

IMG_8702

Am pregatit o gramada de poze pentru postarile urmatoare si abia astept pentru ca am atatea sa va povestesc!
Sunt ultimele zile de vacanta din Catalunia, Spania, asa ca o sa ne vedem curand cu celelalte postari de aici.

Sa profitati cat de mult de zilele de vacanta care au mai ramas si de soarele care inca mai arde cu putere pe cer!

Va imbratisez tare!

IMG_8695

alb

Lasă un răspuns