Beauty

Ten curat in 2 pasi simpli

Hey dragilor, in primul articol din anul acesta povestim despre cum sa obtinem un ten curat in 2 pasi simpli. Sper ca sunteti bine si ca va gasesc in regula. Incepem in forta anul cu articole noi si va multumesc ca sunteti parte din locul meu virtual de aici de pe blog. Sa nu mai lungim vorba, haideti sa vedem cum obtinem un ten curat.

Ten curat in 2 pasi simpli

 

Pentru un ten curat niciodata sa nu sarim de pasul cu demachierea si curatarea tenului. In aceasta perioada nu m-am machiat atat de mult, insa am folosit zi de zi produse pentru curatarea tenului. Secretul pentru un ten curat este curatarea atat dimineata cat si seara. Chiar daca nu ne machiem si purtam masca in majoritataea timpului, este necesar sa ne curatam tenul cat putem de des pentru a evita aparitia cosurilor.

Pasul 1 – Curatarea tenuli

In primul si in primul rand, demachiem tenul. Cu apa micelara sau cu lapte demachiant, acest pas este la alegerea voastra, insa produsul trebuie mereu indepartat de pe ten. Dupa pasul cu demachierea, venim cu spalarea tenului cu gel de curatare pentru fata. Este nevoie de o cantitate mica aplicata pe tenul umed si cu miscari circulare, se intinde pe toata fata masand si curatand bine toata fata.

Pasul 2 – Aplicarea apei termane pentru un plus de prospetime

Acest pas il repet dupa fiecare spalare si uneori si in timpul zieli. De ce aplic apa termana? Pentru ca uneori apa de la robinet e extrem de dura si calcaroasa si lasa tenul uscat sau il poate afecta. Asa ca pentru un plus de prospetine si curatare, aplic apa termala, si o las sa intre putin in piele apoi cu o discheta indepartez produsul pentru a lasa tenul curat si radiant. Acest pas il consider necesar mai ales daca aveti un ten sensibil.

 

Acestia sunt pasii ce sunt imperios necesari pentru un ten curat. Pe langa acestia, aplicam masti de fata, lotiuni pentru peeling, seruri sau tonere, creme cu SPF. Eu am vrut sa vin in intampinarea voastra cu acesti pasi simpli peste care sa nu treceti niciodata. De ce spun asta? Pentru ca degeaba aplicam masti si alte creme daca tenul nu e curat. Acele produse pe care le aplicam pe ten nu isi fac efectul daca tenul nu e curat. Incepem mereu cu acesti pasi chiar daca sunti 2 asi simpli, sunt cei mai importanti.

Nu uita de crema cu SPF aplicata zi de zi chiar si cand stai in casa. Unii specialisti spun ca devine din ce in ce mai necesar sa aplicam SPF chiar si cand stam in casa. Sper ca va sunt de folos informatiile din acest articol, iar daca il consideri important da-i share unei prietene, poate ii este de ajutor.

Lasă un răspuns