Outfits

The girl with the burgundy dress

DSC_0162

DSC_0165

Nu e o postare din sectiunea “despre mine”, acum e despre fata in rochia burgundy..

Cand eram mica, mama obisnuia sa imi cumpere diferite haine sau costumase, cum se purtau pe vremea aceea, toate, absolut toate in culoarea rosie.
Cand am mai crescut si am inceput sa am personalitatea mea, imi placea sa ma imbrac cu hainele preferate si sa imi construiesc tinuta singura, fara ajutorul mamei, insa orice faceam si orice haine alegeam tot la rosu din cap pana in picioare ajungeam.
Stiu ca e amuzant, dar chiar asa era. Pana si un vecin de pe strada mea a observat lucrul acesta si imi spunea cand ma vedea pe strada Scufita Rosie.

DSC_0159

DSC_0168

DSC_0173

Intre timp, Scufita Rosie a crescut, s-a maturizat si si-a construit personalitatea in asa fel incat sa nu-i fie frica de “lupul cel viclean”, dar nici sa nu fie insensibila in anumite situatii.

Am ajuns la concluzia ca indiferent ce se intampla in viata noastra, e bine sa iti pastrezi sufletul curat si chiar daca avem parte de momente mai mult sau mai putin placute, toate aceste momente si sentimentele din acea clipa ne arata ca suntem cu totii oameni si ca avem suflet in noi.

Acum, ea a devenit fata cu rochia burgundy, si chiar se simte schimbarea in atitudinea ei, in felul in care se poarta, zambeste, se imbraca si iubeste.

DSC_0169

DSC_0182

De cand fata cu rochia burgundy e in spatele acestui blog, nimic nu mai e la fel ca inainte. Nu e vorba aici de schimbare, ci de evolutie. Exact asa cum ea a promis la inceput, aici, in prima postare.

Nu o sa ma opresc aici si o sa incerc oricand si oricum sa evoluez pe toate planurile, de aici si subiectul acestei postari. Va invit si va provoc si pe voi sa faceti asta, sa va cresteti propria persoana si sa nu renuntati niciodata la voi si la ideile voastre!

DSC_0178

Va imbratisez cu drag si daca tot vorbeam aici de prima postare, vreau sa va multumesc pentru toata sustinerea de la inceput si pana acum si sper sa continuam tot asa si de ce nu si mai bine!

alb

1 thought on “The girl with the burgundy dress

Lasă un răspuns