Outfits

Trend alert | Culori neutre

Trend alert | Culori neutre

Avem un nou trend care ma zapaceste efectiv. Este vorba despre tinutele in culori neutre. De la un an la altul si de la un sezon la altul, am inceput sa imi schimb destul de mult gusturile si stilul. De data aceasta m-am oprit asupra culorilor neutre pe care mereu le-am imbratisat in tinute, insa nu cred ca am transpus asta atat de bine cum am facut-o de data aceasta.

Care sunt culorile neutre?

Culori neutre de baza sunt:
negru, gri, bleumarin, maro, kaki si alb.

Trebuie sa va marturisesc ca am luat aceasta obsesie si de la mama care aproape de cand o stiu prefera culorile neutre. In special tonurile de maro. Pentru sezonul cald, tonurile de maro si alb sunt o combinatie extrem de potrivita.

Am incercat sa ma joc cu aceste culori neutre, iar tinuta mea a pornit de la acesti pantaloni cu talie foarte inalta de la H&M. V-am mai povestit intr-un alt articol despre alt trend HOT al momentului cu pantalonii cu talie inalta, insa pe acestia abia acum i-am “inaugurat” pentru ca albul e destul de sensibil.

Tips and tricks

Cand suntem in pana de idei si ne dorim sa avem o tinuta cool, o palarie salveaza mereu situatia.

Apoi  trench-ul ne salveaza in momentele cand vremea e capricioasa si e un elevent statement si acesta pentru tinuta.

Gama cromatica folosita este: alb, maro, gri, negru. Nu avem nevoie de mai mult. In momentele cand ma smt mai jucausa, adaug si putin rosu pe ici colo tinutei sau culori electrice sau mai puternice. Insa, de cele mai multe ori raman doar asupra culorilor neutre.

Aceasta combinatie de culori neutre este foarte  usor de folosit si ne ajuta mereu sa fim in pas cu trend-urile actuale. De ce spun asta? Pentru ca niciodata nu se vor demoda combinatiile de marouri, griuri, alb cu maro, alb-kaki si restul de combinatii pe care le putem folosi cu aceste tonuri neutre.

 

Geanta si colier: bonprix
Tricou: Zara

Botine: Pimkie
Palarie: Stradivarius
Pantaloni: H&M

Poze:  Stefana Palade

Lensis Photography

Lasă un răspuns