Events

Webstock- Cel mai important event de social media din tara

webstock-foto

Webstock este cel mai important eveniment de social media din Romania, iar acum a ajuns la a 9-a editie consecutiva.

Evenimentul cuprinde Conferintele Webstock unde se va discuta despre cele mai actuale teme din mediul online, iar Premiile Webstock vor desemna cele mai creative campanii din social media din ultimul an din Romania. Webstock se va desfasura vineri, 30 septemnrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in Bucuresti.

Pe langa cele mai smart metode de promovare in online, cum sa comunicam ceea ce ne dorim intr-un mod cat mai relevant, vom mai afla si ultimele detalii despre cele mai noi tehnologii in doameniu. Sunt onorata sa fiu blogger acreditat al acestui event care e cel mai asteptat eveniment al toamnei in acest domeniu. Imi doresc sa cunosc oameni noi, sa aflu experientele prin care au trecut, sa cunosc bloggeri si sa invatam unii de la altii.

Pe langa speakerii mentionati in poza de mai jos, o sa fie prezenti si Sorin Onișor (fotograf), Matei Dima (BRomania), Bianca Adam (vloggeriță), Geanina Staicu-Avram, Robert Katai, Andrei Canda, Alexandru Negrea, Laura Muresoaia, Florin Grozea si multi altii.

speakeri-webstock
Voi merge acolo pregatita sa imi iau notite cu cele mai noi tendinte in online pe care apoi sa le aplic pe blogul meu. Cred cu tarie ca lucrurile bune se intampla atunci cand indraznesti sa faci ceea ce iti doresti si mai ales atunci cand iesi din zona de confort, iar eu asta mi-a propus sa fac, sa ies din zona de confort si sa plec spre Bucuresti cu forte proaspete pentru a avea o experienta din care sa invat si pe care sa o tin minte.

Mai ai timp sa te inscrii, daca nu ai facut-o deja, accesand link-ul acesta.

Nu uita ca ne vedem pe Instagram, Facebook si Twitter cu cele mai fresh update-uri despre eveniment.

13620987_1072550292780348_7702772106740949120_n

Daca nu esti in tara sau nu ai posibilitatea sa fii prezent la Bucuresti sa stii ca evenimentul va fi transmis live pe webstock, pe 30 septembrie.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

love

Lasă un răspuns