Lifestyle, Outfits

Zambeste mai des si mai mult

DSC_0052

Da, ai vazut bine! Ai toate motivele din lume sa zambesti si nimic nu te poate opri!
Te-ai trezit si atunci cand ti-ai deschis ochii nici nu ti-ai dat seama ca acesta este deja un dar pe care il primesti in fiecare zi, nu-i asa?
E e ceva normal pentru tine si pentru mine sa nu ne gandim la asta, insa ar trebuie sa ne oprim din rutina noastra obositoare deja si sa ne deschidem ochii si sa ne uitam in jurul nostru pentru ca s-ar putea sa pierdem din vizorul nostru multe lucruri pretioase care culmea, s-ar putea sa ne si placa daca le observam.

DSC_0050

DSC_0055

DSC_0067

DSC_0072

Azi nu vorbim despre tinute si combinatii de haine, culori si accesorii, va spun doar ca outfit-ul meu colorat din postarea de azi se potriveste de minune cu zambetul meu larg si jucaus.
Indiferent de situatie sa ai mereu la tine un zambet cald pe care sa il oferi celor din jurul tau care merita asta si care se bucura sa te abia prin preajma.

DSC_0081

DSC_0088

DSC_0079

In urma cu exact un an spuneam ca iubesc sa ii fac pe cei din jurul meu sa zambeasca si asta incerc sa fac si acum, sa-ti transmit cele mai calde zambete pe vremea asta capricioasa si sa te incurajez si tu sa dai mai departe mii si mii de zambete tuturor!

DSC_0048

alb

Lasă un răspuns