Beauty

3 Branduri pe care toata lumea le doreste

3 Branduri pe care toata lumea le doreste

De ceva timp pe toate reteele de socializare toata lumea e nebuna dupa 3 branduri. Sunt super accesibile si ca pret dar si usor de gasit.Doar la un click distanta sau la cativa pasi daca doriti sa plecati intr-o mini aventura sa le cautati in magazinele fizice.

Ce m-a intrigat la aceste 3 branduri este faptul ca raportul calitate pret este unul extrem de bun.
Sa lasam misterul de-o parte si sa povestim despre:

  • CeraVE
  • Catrice
  • Maybelline

Crema hidratanta de la CeraVe este extrem de versatila pentru ca se poate aplica atat pe corp cat si pe fata. Nu are parfum si cel mai bine se potriveste pentru tipul de ten uscat. Se absoarbe foarte bine in piele si calmeaza zonele iritate. Sa nu mai vorbim de faptul ca raportul calitate pret este aici unul extrem de bun avand in vedere cantitatea produsului.

Fondul de ten de la Catrice este unul dintre cele mai vehiculate fonduri de ten din categoria drug store. Si din acest motiv l-am comandat si eu sa ma conving singura. Are acoperire foarte mare si o textura fluida ce nu incarca tenul. Este potrivit pentru tipul meu de ten care mai nou este mixt sau combination.

Si nu in ultimul rand pudra de la Maybelline pe care o termin in curand si pe care am folosit-o constant in ultimele luni. Chiar si in sezonul cald si matifiaza tenul foarte bine si ce e important de mentionat este ca rezista pana la mai bine de 5 ore.

Dincolo de hype-ul pe care l-au creat aceste branduri, e important sa ne gandim mereu daca chiar avem nevoie de aceste produse si sa vedem daca indeplinesc nevoia noastra din acel moment. Poate un produs super accesibil ca pret cum e si fondul de ten de la Catrice ti se va potrivi mai mult decat unul mai scump.

Este doar un exemplu, insa eu mereu pun in balanta raportul calitate pret atunci cand imi aleg ceva. Imi doresc sa fac shopping responsabil si sa imi cumpar cate putin din toate ca sa imi foloseasca si pe termen lung si la fel va incurajez si pe voi.

 

Aceste 3 branduri fac parte din categria de shopping responsabil cu preturi accesibile, iar daca aveti si alte sugestii de branduri le astept cu mare interes. Tin lista deschisa pentru ca sa dezbatem in comentarii.

Va imbratisez cu drag!

 

Lasă un răspuns