Outfits

7 pasi pentru un glow up interior si exterior in vara asta

7 pasi pentru un glow up interior si exterior

1. Odihna si consumul de apa zilnic

2. Medidatie si practica recunostintei

3. Scris in jurnal si to do list

4. Orice fel de miscare chiar si 5 000 – 10 000 de pasi

5. Timp de calitate petrecut cu prietenii, familia si persoanele iubite

6.Timp petrecut cu tine sau in natra cat mai mult timp

7. Fa ceea ce iti place la munca si in timpul liber

Anul ce a trecut cu siguranta ne-a schimbat viata si prioritatile tuturor. Pe mine m-a facut sa fiu orientata catre starea mea de bine orice ar fi si indiferent de circumstante sa incerc sa imi creez un mediu cat mai sanatos din punct de vedere mental, dar care sa implice si micile placeri ale vietii.

Mai sus am alcatuit o lista cu 7 pasi pentru un glow up interior si exterior pentru vara asta. De ce glow up interior si exterior? Pentru ca m-am convins singura pe pielea mea, ca ceea ce vine din interior catre exterior e la fel de important ca orice altceva aratam in exterior. De exemplu tinuta zilei. Daca iti face si te simti bine in ea, intr-o rochie de exemplu, continui sa o porti si iti face placere. Asta te face sa stralucesti la exterior. Dar daca lucrezi cu tine si interiorul tau vei straluci de un infinit de ori mai mult atat imbracata cu rochia sau cu orice altceva si orice ai face. E magic ce poate face o meditatie, timp petrecut in familie sau in aer liber. Putina miscare zi de zi, hidratare si recunostinta.

Am luat exemplul cu tinute zilei, cu rochia, pentru ca noua femeile ne place sa aratam bine, dar daca si lucram la toate aspectele atunci vom fi invincibile.
Cred ca de acest glow up avem nevoie fiecare dintre noi si meritam fiecare dintre noi.

Dar meritam si o rochie fabuloasa si usor de purtat. O sa va las mai jos cateva link-uri si rochii similare cu cea pe care o port eu de la BonPrix.

Rochie tip camasa – alb/negru

Rochie in dungi – verticale

Am ales dungile verticale pentru ca mai ales pe cele mignone ca si mine, ne ajuta foarte mult. Creeaza o iluzie optica de inaltare si de uniformitate a corpului. Sunt super comode si le versatile pentru ca le putem purta cat e vara de lunga in calatoria noastra pentru un glow up interior si exteriror.

Vreau sa impartasesc cu voi acesti pasi pentru ca pe mine m-au ajutat extrem de mult in ultimul an si chiar pot spune sa exista o diferenta de glow up. Toate aceste lucruri nu se termina niciodata, insa avem nevoie sa ne uitam in spate sa vedem cat de mult am evoluat. In aceasa calatorie de glow up cum imi place mie sa o spun, presaram si cu micile placeri, cum am spus si mai sus. Cu tinute si rochii asa cum ne place noue, cu machiaj, cu rasfat si seri de spa, ieri cu prietenii si lista poate continua. E nevoie de echilibru in tot si putina magie.

Lasă un răspuns