Outfits

A dress and a scarf

DSC_0022

DSC_0021

 

.

Intr-o zi cu prea putin soare si cu multe fete incruntate am decis sa fac publica aceasta postare pentru a aduce o pata de culoare si putina caldura.

Nu pot sa stau locului cand cineva din preajma mea nu e binedispus si fac orice sa indrept situatia pentru ca imi place sa vad oamenii zambind si iubesc atunci cand ii vad zambind din cauza mea.

Nu lasa niciodata vremea de afara sa iti strice dispozitia si sa iti schimbe acea privire care spune ca ochii zambesc intr-o privire incruntata.

Prea multa lume pe strada si oriunde ai merge este incruntata, asa ca acum tu esti cel care poate schimba situatia.

DSC_0011

DSC_0019

DSC_0028

Unul din motivele pentru care ochii mei zambeau era pentru ca ma simteam extrem de bine cu outfit-ul pe care l-am purtat. De mult timp planuiam sa port aceasta combinatie, insa nu am avut ocazia.

Atunci cand ai in garderoba piese basic, nu-ti fie firca sa faci anumite combinatii pentru a crea o tinuta care te scoate din anonimat.

Am luat o esarfa dintr-un material fin si am accesorizat tinuta impreuna cu o curea lata in culoare apropiata de cromatica esarfei si asa am obtinut o altfel de tinuta fata de cele obisnuite.
Esarfa si cureaua erau exact lucrurile care lipseau tinutei chiar daca rochia rosie nu trece niciodata neobservata.

DSC_0032

Am plecat sa provoc pe cineva sa renunte la privirea incruntata si sper ca si voi sa faceti acelasi lucru.

Zambeste oricum, oricat, oriunde!

alb

2 thoughts on “A dress and a scarf

Lasă un răspuns