About & Contact

About

Am inceput acest blog din dorinta de a face un pas in fata, de a ma distinge si de a iesi din multime cu putin curaj prin lucrurile pe care le am de transmis. Imi doresc  sa scot la iveala toate lucrurile frumoase si trucurile care imi usureaza viata, pasiunea pentru haine, pantofi, genti asa cum stiu eu mai bine si intr-un mod cat se poate de sincer. Cu alte cuvinte pasiunea pentru frumos. Iar prin frumos inteleg si un parfum de calitate, o carte buna, o seara la opera, o discutie despre prietenia adevarata sau cum sa traim frumos. 

Imi doresc sa las o particica din mine oriunde merg, fie ca e offline sau online.

O fire rebela, dar linistita, incapatanata, dar cu capul pe umeri care stie sa asculte parerile celor din jur.
Si daca tot am pomenit de incapatanare, lanseaza porovcari pentru a face lucrurile diferit fata de alte persoane din dorinta de a tinde spre mai bine, dar si din dorinta de a vedea daca este in stare sa duca “misiunea” la bun sfarsit.
Perfectionista, plina de determinare si in cautarea de noi provocari, stie intotdeauna ceea ce isi doreste si totodata stie ceea ce poate sa faca pentru a ajunge acolo.

Apreciez oamenii de calitate, sinceritatea, respectarea cuvantului dat, onestitatea si bunul simt, iar atunci cand este nevoie nu stau pe ganduri  cand cineva apropiat are nevoie de ajutor pentru ca relatiile de prietenie si familia sunt vitale pentru suflet.

Transpun ideile mele si viziunea despre eleganta si stil, despre femei puternice, despre sinceritate si povitivism si o aducere aminte ca educatia dobandita de la familie si  slefuita  de fiecare dintre noi sunt lucruri care conteaza la fiecare pas. 

Pretuiesc hainele si spun povestea mea imbracandu-le. Despre moda, stil si ceva mai mult in fiecare articol nou.

Este  doar o parte din ceea ce reprezinta omul din spatele acestor postari, restul detaliilor le vom descoperi in timp. 

Contact

Pentru colaborari si intrebari  va stau la dispozitie la:

 

alb

Lasă un răspuns