Outfits

Aceeasi fusta si doua tinute diferite

Aceeasi fusta si doua tinute diferite

TINUTA 1 – Festival fever

Fusta este nelipsita din dulapul meu. In toate formele si culorile posibile, iar de ceva timp, am inceput sa am o obsesie pentru crapaturi. Atat la fuste cat si la rochii. Este un detaliu atat de sexy din punctul meu de vedere. Pentru stilul si meu modul meu de a fi este important sa aduc detalii sexy in tinute, insa nu imi doresc sa transmit acel sexy vulgar, ci mai degraba acea nota de mister combinata cu putin sexiness.

Fusta este in prim-plan. Pentru prima tinuta am acest ceva funky, colorat si de festival. Aceasta a fost tinuta mea pentru una dintre zilele de la UNTOLD.Tinuta este creata de Iuliana Pislaru atat fusta, cat si tricoul. Fusta are de fapt cate o crapatura pe ambele picioare, iar detaliul acesta o face si mai nebuneasca. M-am consultat cu Iuliana si am decis ca in partea de sus a corpului sa alegem ceva mai colorat potrivit pentru o zi de petrecut la festival. A fost o nebunie totala la propriu si la figurat toata perioada festivalului cu multa culoare si voie buna. Exact ca si tinuta.

Este pentru prima data cand am imbracat o astfel de fusta si nu m-a incomodat deloc. Ba chiar m-am simtit de parca as fi pe propriul meu catwalk unde defilat la saptamana modei de la Milano sau paris prezentand tinuta facuta de Iuliana Pislaru. One day maybe….

Poze Lensis Photoraphy

Tinuta 2 – All black

Tinuta numarul 2 este una de ocazie. In acest weekend am participat la un botez si mi-am dorit catinuta mea sa fie una simpla, dar eleganta in acelasi timp. Fusta facuta de Iuliana Pislaru s-a potrivit perfect pentru aceasta ocazie. Am ales un top de dantela care completeaza si complimenteaza tinuta. In acelasi timp da senzatia ca tinuta ar fi compusa dintr-o singura piesa, adica o rochie ceea ce face ca tinuta sa fie una si mai eleganta.

Versatilitatea aceste fuste m-a facut sa o aleg si pentru o ocazie mai speciala si mai eleganta, nu doar pentru festival. Materialul fustei permite multe asocieri si accesorizari, insa nu isi pierde farmecul.

Daca mai cautati si alte tinute de ocazie, va invit sa urmariti cel mai nou video al meu de pe youtube unde am povestit despre tinute de ocazie cu bani putini. sper sa va placa!

Lasă un răspuns