Outfits, Recomandari

Arta, rafinament si eleganta intr-un singur loc

 

 

_mg_0956

Am numit toata experienta mea din Micul Paris, asa cum este numit Bucurestiul,  “calatorie printre emotii de toamna”, insa nu credeam ca de aici voi ajunge sa calatoresc intr-o alta lume plina de trairi noi unde am sa intalnesc arta, rafinament si eleganta intr-un singur loc.

Unde gasim in Micul Paris toate aceste lucruri?

Intotdeauna am apreciat arta in toate formele ei. De la o piesa de teatru, o pictura, sau la o simpla vizita intr-un muzeu sau palat. In ultimele zile de sedere in Bucuresti am avut parte de o experienta extraordinara tot din acelasi registru unde arta este la ea acasa.

La  Palatul Noblesse am pasit intr-o alta lume. Atunci am inteles de ce in viziunea mea arta si eleganta merg mana in mana. Este definitia unui mod de viata, asa cum e si nmele, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, pentru ca odata ce ajungi  acolo, dintr-o data te invaluie un altfel de comportament care se pliaza perfect si in mod natural cu locatia si cu povestea ei.

_mg_0892

_mg_0959

_mg_0984

Ce inseamna sa fii  cu adevarat rafinat si elegant? Carolina Herrera spunea ca: Eleganta nu este definita numai de ceea ce porţi, ci si cum porti hainele. Este modul in care te comporţi, modul in care vorbesti, ceea ce citesti, modul in care iti decorezi casa si care sunt interesele tale.

Nu cred ca cineva detine adevarul absolut, insa cand esti in locul potrivit, parca toate lucrurile se contopesc si schimba totul in jur intr-o atmosfera deosebita unde arta si eleganta plutesc in aer. Orice experienta te schimba, te invata, te cultiva si te pregateste pentru noi provocari.

 

_mg_0971

Te poarta intr-o poveste din care nu vrei sa mai iesi.

Ne intoarcem la citatul de mai sus unde Carorina Hererra spunea ca eleganta nu tine intotdeauna doar de modul in care te imbraci, ci si de modul in care te comporti sau iti decorezi casa. Toate aceste lucruri le-am regasit la Palatul Noblesse. Decorul, muzica si cei care ne-au intampinat acolo au contribuit putin cate putin la construirea unui ambinet perfect pentru a te rupe de nebunia orasului si de rutina din care scapam cu greu uneori.

Fiecare incapere si fiecare salon  se regaseste intr-unul dintre stilurile Roccoco-ului, Baroc-ului, Art Nouveau și Art Deco, Empire, sau altfel spus, arta, eleganta si rafinament intr-un singur loc.

Totul era atat de bine pus la punct, incat nu am putut sa fiu mai prejos. Pentru mine culoarea rosie se incadreaza perfect in definitia elegantei si pentru ca stilul meu este cat de poate de feminin cu note clasice si elegante, am ales sa construiesc o tinuta din doua piese. Machiaj discret in zona  ochilor, atentia la detalii si rosul pasional se incadreaza in peisajul emblematic unde totul era cu dichis.

 

 

_mg_0999

 

 

_mg_0912

 

Palatul Noblesse este unul dintre cele mai frumoase locuri unde am fost si cred ca se poate incadra cu lejeritate printre cele mai frumoase locuri din Bucuresti. Aici s-a asezat bunul gust peste orice obiect decorativ si este bine de stiut ca orice obiect  se poate achizitiona de la Galeriile Noblesse, iar ca sa iti faci o idee arunca o privire si peste Noblesse Interiors.

Daca ti-am starnit curiozitatea, programeaza-ti si tu o vizita la Palatul Noblesse de pe strada Sfintilor nr. 7 din Sectorul 2, Bucuresti ca sa faci si tu o calatorie intr-o alta lume.

Ne vedem in curand si cu parea a doua a povestii de la palat, dar si cu alte detalii pretioase despre urmatoarele evenimente din cadrul  Noblesse Palace Lifestyle Fairs.

Foto credits: Cristian Sinca

love

 

 

Lasă un răspuns