Beauty

Cadou cool de Valentine’s Day pentru ea

Cadou cool de Valentine’s Day pentru ea

Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi, iar eu am o propunere super cool de cadou. Daca in articolele trecute povesteam de cadouri practice, acelasi lucru va fi si de data aceasta. Nu putea trece aceasta sarbatoare neobservata fara sa vin in ajutorul vostru cu o propunere de cadou, asa ca am cautat tare bine pentru ca e un stil pe care nu l-am mai abortat pana acum.

Am descoperit un set super cool de care sunt sigura ca orice femeie se va bucura daca il primeste cadou. Este vorba despre un parfum de la DKNY care vine impreuna cu o geanta shopper neagra intr-un design care este in trend chiar acum. Aceasta viarianta de cadou de ziua indragostitilor este perfecta pentru aceasta ocazie, dar si extrem de utila.

Cu acest set ai o varianta de cadou pentru ea 2 in 1. Este o geanta super fashionable care poate fi folosita in foarte multe combinatii atat mai sport cat si casual. Poate fi folosita ca geanta de cumparaturi, asa cum ii spune numele, ca geanta de mers la sala sau pentru plimbare casual de zi. Pe langa acest lucru, avem si parfumul care este unul fresh de zi energizant. Cadoul este potrivit pentru o femeie activa, atat parfumul cat si geanta care cu siguranta vor atrage toate privirile.

 

Parfumul este creat pentru femeia modern, sigura pe sine si emblematica. Asa descrie  Donna Karan persoana care ii poarta creatiile si parfumurile. Parfumul este inspirat de energia metropolei newyorkeze si este creat pentru femeia care se adapteaza usor, flexibila si care se bucura mereu de ce ii aduce fiecare noua zi.

Lasă un răspuns