Events, Recomandari

“Carmen” – spectacol impresionant in aer liber

DSC_0249

DSC_0165

DSC_0170

Stim cu totii ca anumite deprinderi se formeaza din copilarie si ca unele din ele poate se transforma in pasiuni.

Prima data cand am pasit pe scarile Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca eram in clasa a V-a impreuna cu colegii mei de atunci. Diriginta mea de atunci preda educatia muzicala si avea si are in continuare o voce extrem de frumoasa care te atinge pe suflet. Dumneaei a organizat prima excursie unde aveam sa fiu fascinata de tot ce se intampla la opera.

DSC_0177

DSC_0242

Nu o sa uit niciodata numeroasele excursii pe care le faceam impreuna cu diriginta si colegii mei de atunci la care nu lipseam niciodata. Ma simt profund recunoscatoare pentru acele momente pentru ca mi-au ramas in minte si s-au transformat acum in obiceiuri.

Traind intr-un oras cultural, e mai mare pacatul sa nu mergi de cel putin cateva ori pe an la opera sau la teatru.
Da, stiu ca suntem tineri si ca avem nevoie de distractii si petreceri, insa avem neovie si de cultura pentru a ne dezvolta. Mie personal imi place sa imbin utilul cu placutul si chiar daca imi place sa ma distrez nu uit sa mai trec si pe la opera.

DSC_0260

DSC_0253

Anul trecut a fost primul an in Cluj-Napoca si am participat in vara anului trecut la primul meu spectacol de opera in aer liber din seria spectacolelor “Opera pentru Cetate”. Anul trecut a fost Aida, acum Carmen.
Daca ma intrebati care din aceste spectacole mi-a placut mai mult nu as sti sa va raspund pentru ca totul a fost atat de bine pus la punct, incat nu as putea face greseala sa spun ca un spectacol a fost mai bun ca altul.

DSC_0240

DSC_0166

Spectacolul care a avut loc sambata, 27 iunie in Piata Unirii si punerea lui in scena din Piata Unirii a fost o premiera.
A fost un spectacol extraordinar punand in scena povestea efervescenta cu aer spaniol.

DSC_0283

DSC_0287

DSC_0286

DSC_0195

Piata Unirii a fost arhiplina si nu aveai loc unde sa mai stai. Ma bucur foarte mult sa traiesc intr-un oras ca si Cluj-Napoca si ca in orasul nostru se intampla asemenea evenimente si nu numai de genul acesta ci si tot ce se intampla aici pentru ca ti-e mai mare dragul sa stai aici si sa iesi in oras sa vezi ce iti pune la dispozitie orasul atat ziua cat si seara.

IMG_7952

IMG_7956

Spectacolul s-a incheiat cu ropote de aplauze si zambete de incantare si multumire care erau pe toate chipurile celor care au luat parte la eveniment. Si ca sa fie o seara memorabila, totul s-a incheiat cu un foc superb de articifii in tonurile muzicale ale spectacolului care tocmai se incheiase.

DSC_0291

IMG_7975

Voi ati participat la acest spectacol minunat?
Daca nu ati facut-o pana acum va recomand cu mult drag sa mergeti la opera si la treatru din toamna cand vor incepe spectacolele.

Va imbratisez cu drag si abia astept sa ne vedem zilele urmatoare!

alb

Lasă un răspuns