Lifestyle

Cheers to new beginnings

DSC_0038

DSC_0058

Se spune ca atunci cand visele tale te sperie sunt atat de mari incat de motiveaza din ce in ce mai mult ca sa le realizezi. Eu spre deosebire de altii, nu am stiut spre ce ma vor ghida visele mele, stiam doar ca trebuie sa incerc si ca voi reusi.

DSC_0045

Am inceput cu o incapatanare si cu un curaj debordant intr-o vara acum 3 sau 4 ani cand mi-am pus in gand sa-mi creez un spatiu al meu, un blog pe care sa il umplu cu ideile mele. Asa s-a nascut #thecharmoflife, primul meu blog gazduit de platforma wordpress, care a fost si modul meu de “initiere” in lumea bloggingului si deschiderea mea spre a cunoaste cat mai multe despre social media. La inceput nu stiam aproape nimic, nici despre bloguri, nici despre wordpress sau cum se utilizeaza, stiam doar ca e tot ce imi doream la momentul acela pentru ca era singurul meu mod de exprimare a ideilor care parca “urlau” in mine de dorinta de a se evidentia. Doua zile mai tarziu aveam blog si strigam de fericire ca imi cresteau vizualizarile la fiecare cateva minute si o strigam de bucurie de pe balcon pe prietena mea care plecase de la mine dupa ce terminasem cateva sedinte foto. A fost o nebunie curata sa incep de una singura intr-o lume atat de mare in care eu eram poate cel mai mic pion al ei.


In acesti ani de #thecharmoflife, m-am educat, m-am dedicat blogului si am invatat pe pielea mea cum trebuie de fapt sa fac, nu cum incepusem eu. Nu regret absolut nimic din acea perioada, iar daca ar fi sa incep din nou as fi la fel de incapatanata si de hotarata exact ca la inceput, doar ca acum as schimba cateva lucruri.

DSC_0080

DSC_0070

Pentru ca acum as schimba acele lucruri, s-a nascut cel mai important proiect al meu #BVS sau Bianca’s Visual Space. Vreau sa arat ca sunt in stare de mai mult, mai ales ce mi-am dorit din totdeauna si anume sa-i inspir pe cei din jurul meu si faptul ca am invatat ceva in toti acesti ani.
Momentul in care s-a nascut #BVS a fost de fapt momentul meu de trezire si oarecum cel mai inspirat din ultima vreme. A fost si la propriu si la figurat un moment de trezire pentru ca eram in toiul noptii si nu puteam dormi din cauza ca ma gandeam la idei si slogane, logo-uri si nume care sa exprime ceva cu adevarat. A fost cu siguranta o noapte lunga in care la un moment dat mi s-a aprins beculetul si am sarit rapid din pat dupa agenda si pix sa nu cumva sa imi scape ideea. Imi sclipeau ochii si eram convinsa ca voi face ce am scris in agenda, adica o sa te ajut sa iti gasesti locul potrivit in spatiul meu virtual, care de altfel este si il voi face in continuare primitor.

DSC_0017

DSC_0047

DSC_0002

B V S e asa cum mi-am dorit sa fie, adica sa ma reprezinte cel mai bine, asa ca am vrut sa fac un joc de cuvinte cu denumirea noului blog si numele meu complet, Bianca-Sorana Văsuț. Atunci a fost printre putinele momente cand am fost mandra de mine din adancul sufletului ca am gasit un mod de a ma exprima si care sa fie cat mai apropiat de mine, pentru ca asa eram ferm convinsa ca voi fi si apropiata de voi.
Povestea abia acum incepe cu adevarat. Si o poveste nu e niciodata reusita daca e singura sau daca nu e ascultata de nimeni, asa ca va invit sa luati parte povestii mele si sa construim una memorabila impreuna.

Si nu in ultimul rand va invit sa ciocnim un pahar de vin indiferent daca e rosu sau alb, pentru acest inceput de care sa ne bucuram impreuna!

Cheers and love for you all!

DSC_0064

DSC_0020

Dont’ forget: Find your perfect place in my space! – that’s my motto –

DSC_0002

alb

Lasă un răspuns