Lifestyle

Cozy shooting @home

DSC_0016

Nu crea nici un fel de limite!
Uneori e mai bine sa nu avem un plan bine definit, pur si simplu trebuie sa lasam viata sa ne surprinda. Sau un alt mod de a spune e sa vedem ce surprize si idei avem chiar noi insine pentru a ne face viata mai frumoasa.

Sunt genul de persoana careia ii place sa ii surprinda pe cei din jur, insa uneori ma surprind chiar si pe mine. Cu totii avem momente mai putin bune in viata, dar trebuie sa facem din ele niste lectii din care avem ceva de invatat.

Unul dintre gandurile pe care le am acum in minte e sa imi creez un mediu oriunde as fi in care sa ma simt atat de confortabil incat sa nu ma poata scoate nimic din acea stare. De aici mi-a venit ideea acestei postari, creand un mediu cozy la mine acasa am economisit extrem de mult timp la alcatuirea noii postari.

Nu e de ajuns sa te simti confortabil intr-un loc anume daca nu te simti confortabil cu tine insuti, cu propriul corp si cu propria persoana. Eu ma iubesc asa cum sunt pentru ca daca nu o fac eu nimeni nu o sa o faca, insa nu am sa ascund faptul ca uneori trebuie sa lucrez cu mine si cu mintea mea pentru a accepta anumite calitati si defecte care fie ca vreau sau nu fac parte din mine.

DSC_0017

DSC_0005

CSC_0005

CSC_0016

DSC_0009

DSC_0019

DSC_0021m

DSC_0003

Cel mai important lucru e sa fim sinceri cu propria persoana, sa fim naturali si chiar si nebuni in felul nostru cu bune si cu rele pentru ca asta ne face unici si diferiti si mai ales aceste lucruri ne constituie farmecul personal.

alb

Lasă un răspuns