Beauty

Cum sa mentii blondul intr-o nuanta rece

Cum sa mentii blondul intr-o nuanta rece

 

De cativa ani de cand mi-am vopsit parul pentru prima data, am o sigura obsesie si anume blondul rece. Nu stiu cum se face ca nu am povestit despre acest aspect atat de mult pe cat e obsesia mea, insa azi povestim mai mult. Hai sa povestim despre cum sa mentii blondul intr-o nunta rece. Pentru cat mai mult timp pentru ca de fapt asta ne dorim toate!

In ultimii ani am folosim extrem de multe sampoane pentru par blond, insa nu cred ca exista o reteta clara pentru cum sa mentii blondul intr-o nuanta rece din simplul fapt ca exista extrem de multe nuanta de blond. Desi topicul acestui articol este fix despre ce am zis ca nu exista o reteta clara, acest motiv pentru care spun asta este ideea ca nu exista un idealde par blond. Ceea ce functioneaza pentru mine poate pentru altcineva nu se potriveste. Cam cate femei, atatea preferinte si atatea nuante de blond. Ce putem face noi este sa testam si sa vedem la ce reactioneaza parul, ce prinde mai mult pe nuanta de blond si cum sa il ingrijim mai bine. Acesta ar putea fi si unul dintre secrete. Cu cat parul este mai inrgijit si hidratat cu atat mai mult se va mentine si la nuanta de blond pe care ne-o dorim.

Pasul 1

 

In primul si in primul rand primul pas este samponarea normala a parului. Am inclus si acest pas aici cu samponul de la Wella pentru ca ma ajuta sa tin sub control sensibilitatea scalpului. Am scapat de acele cojite inestetice despre care vorbeam in articolele anterioare, insa scalpul tot a ramas sensibil.Acest sampon ma ajuta mult sa imi pastrez scalpul calm si de obicei samponez parul de doua ori.

Dupa samponarea clasica aplic samponul de la Kerastase pentru par blond. Dupa testarea mai multor sampoane pentru par blond, acesta este cel mai bun produs pentru aceasta categorie dintre toate cele pe care le-am incercat. Pentru un efect maximizat eu las sa actioneze 10 minute samponul in par, iar acest par necesitoa o singura samponare.

 

Pasul 2

 

Aplicarea mastii. Sincera sa fiu masca de la L’oreal pentru par blond a fost o revelatie pentru mine. Nu stiu din ce motiv nu aveam habar de acest produs pe piata, iar in momentul in care am gasit-o o folosesc zilnic. Am invatat ca aplicarea mastii este un pas esential pentru ingrijirea parului. Iar aceasta masca pentru par blond este practic un bonus pentr pasul 1. Intensifica mentinerea parului gri sau blondului rece.Cred ca acesta este secetul meu, o masca pentru par blong in plus fata de sampon.

Nu uitati sa aplicati mereu protectie termica si ulei de par. Secretul este sa avem un par hidratat si apoi sa mentinem culoarea de blond dorita. Fix asa in ordinea prioritatilor.

Sper ca toate aceste detalii sa va fie de folos si sa aveti un par fabulos, exact asa ca voi!

Lasă un răspuns